Kalendar događanja

Prikaži još događanja

MAŠKARE CRIKVENICA 2014: Dolazi nam Zečić...

18.01.2014. - 18.01.2014. / Crikvenica

Dan po dan, tjedan brzo proleti i eto nam još jednoga maškaranoga vikenda!
A što nas očekuje na Rivijeri Crikvenica u subotu, 18. siječnja?

Veliki maškarani šator na parkiralištu"Riviera" u Crikvenici ove će subote ugostiti još jedno od dragih lica s hrvatske glazbene scene. Dolazi nam Dražen Zečić, koji će svojim brojnim glazbenim uspješnicama rasplesati i raspjevati mlado i staro, maškare i "nemaškare", Crikveničane i njihove drage goste iz bliže i dalje okolice.

Zabava započinje već oko 20 sati, kada će slatka glazbena uvertira biti domaće glazbene snage - grupa "Trend", koja će zagrijati atmosferu subotnje maškarane večeri.

Od ovoga vikenda otvara se i "Vesela maškarana škrinjica"! Ova nova akcija uključuje brojne maškarane pogodnosti koje su pripremili pojedini crikvenički hotelijeri, pansioni, privatni iznajmljivači, ugostitelji, trgovci te ostali obrtnici i poduzetnici. Tako će svi posjetitelji moći noćiti u Crikvenici po promotivnim cijenama, kušati posebnu ponudu jela i pića ili se počastiti nekim zanimljivim proizvodom. Detalje o lokacijama pronađite na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica ili nas posjetite u Turističko-informativnom centru Crikvenica (prizemlje Hotela "International").

Probudite maštu, nabacite jedinstvenu masku i osmijeh na lice pa pravac u maškarani šator u Crikvenici!
Pjevajte i plešite s Draženom Zečićem već ove subote u Crikvenici! I ne zaboravite, možda upravo Vaša maska privuče najviše pažnje. Osvojite jednu od vrijednih nagrada koje smo pripremili za najljepšu pojedinačnu i grupnu masku - otputujte na zanimljivi izlet, počastite se vrhunskom večerom ili opustite na kozmetičkome tretmanu.

Dobro nam došli, čekamo Vas!

Organizator "Maškara 2014." u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator "Krasnica" d.o.o. Rijeka, a pokrovitelj Grad Crikvenica.
Detaljnije informacije se mogu pronaći na internetskim stranicama: www.maskare.net i www.rivieracrikvenica.com.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture