Prognoza za 23/04
Prognoza za 23/04
10 / 19

Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Maškarana vikend - poslastica samo u Crikvenica!

25.01.2014. - 26.01.2014. / Crikvenica

Nakon napornog radnog tjedna, slijedi prava maškarana poslastica na Rivijeri Crikvenica!
Što će se vrtjeti na crikveničkome maškaranome vrtuljku 25. i 26. siječnja?

Paaa, red sporta, red pjesme i plesa i, na koncu, vesela povorka. No, krenimo redom.
Ljubitelji sporta će 25. i 26. siječnja već od jutarnjih sati moći uživati na 9. karnevalskome turniru u rukometu i mini rukometu, koji će organizirati Primorska škola rukometa. Turnir će se održavati u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici, a oba će dana započeti u 9 sati. Sudjelovat će četrdesetak ekipa, i to iz cijele Primorsko-goranske županije te iz mnogih drugih gradova (Rovinj, Kutina, Gospić, Zabok, Karlovac, Petrinja, Umag, Velika Gorica, Kaštelir, Ogulin i dr.).

Subotnja večer, 25. siječnja, rezervirana je za ludu maškaranu zabavu u šatoru u Crikvenici, i to uz grupu "Trend" i glazbenu gošću večeri Lidiju Bačić.

Nedjeljno poslijepodne, 26. siječnja, pravo je vrijeme za tradicionalnu Veliku maškaranu povorku u Crikvenici. Više od 1.500 maškaranih sudionika s područja Kvarnera, Istre, Zagrebačke i Međimurske županije, Dubrovnika i iz ostalih krajeva započet će se okupljati u 13 sati na Crnom molu u Crikvenici.
Vesela povorka maštovitih maski kreće u 14 sati prema centru, a ove će godine po prvi puta zablistati u svojim kostimima, zapjevati i zaplesati na novouređenome Trgu Stjepana Radića. Bit će to jedinstveno sljubljivanje tradicije s modernim, uistinu pravi festival pozitivnih emocija i radosti maškaranih družina! Nakon predstavljanja na trgu, sve sudionike očekuje zabava u maškaranome šatoru uz grupu "Trend".

Svi posjetitelji i dalje mogu uživati u brojnim pogodnostima koje pruža "Vesela maškarana škrinjica", od smještaja po promotivnim cijenama, preko posebne ponude jela, pića, odjeće  i raznih proizvoda ili se počastiti kozmetičkim tretmanom. Detalji o lokacijama se nalaze na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica.

Maškarana Crikvenica Vas zove! Čekaju Vas najbolja zabava u maškaranome šatoru, opušteno druženje s tradicijom i puno veselih trenutaka!

Veselimo se Vašem dolasku!

Organizator "Maškara 2014." u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator "Krasnica" d.o.o. Rijeka, a pokrovitelj Grad Crikvenica.
Detaljnije informacije se mogu pronaći na internetskim stranicama: www.maskare.net i www.rivieracrikvenica.com.