Kalendar događanja

Prikaži još događanja

MAŠKARE CRIKVENICA 2014.: Karnevalske igre i Mladen Grdović

31.01.2014. - 01.02.2014. / Crikvenica

Atmosfera u maškaranoj Crikvenici se zahuktala. Svaki tjedan sve više originalnih maski, još veselija zabava, novi plesači na našem maškaranom podiju.

Zavirimo u program koji nas očekuje ovoga tjedna na Rivijeri Crikvenica.

U petak, 31. siječnja, u 17 sati u maškaranome šatoru u Crikvenici počinju vesele Karnevalske igre - sportsko-zabavna manifestacija koja se održava u vrijeme maškara, a cilj joj je okupljanje, natjecanje i zabava kroz karnevalsku tematiku. Natjecateljske discipline obuhvaćaju spoj snage, spretnosti i logike, a povezane s karnevalskom tradicijom daju maštovite igre za sve generacije. Grupe će se natjecati u zanimljivim i dinamičnim igrama poput skakanja u vreći, držanja pune krigle, rezanja drveta, potezanja konopa itd.  
Uz igre za starije maškarone, održat će se i Mini karnevalske igre, u sklopu kojih će snagu odmjeriti naše najmlađe maškare.

Prvi dan veljače donosi ludu subotnju maškaranu zabavu u šatoru u Crikvenici. Tko će nas zabavljati? Nakon odličnih lokalnih glazbenih snaga - grupe "Trend", pozornicu će osvojiti naš dragi Dalmatinac - Mladen Grdović. Bez sumnje, očekuje nas vrhunska zabava, ples i pjesma do zore!

Naši posjetitelji još uvijek mogu uživati u pogodnostima koje pruža "Vesela maškarana škrinjica" u Crikvenici, poput smještaja po promotivnim cijenama, raznovrsne ponude jela, pića i odjeće ili kozmetičkog tretmana. Detalji o lokacijama se nalaze na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica.

Osmijeh na lice, skinite brige, stavite masku i pravac Crikvenica!
Veselimo Vam se!

Organizator "Maškara 2014." u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator "Krasnica" d.o.o. Rijeka, a pokrovitelj Grad Crikvenica.
Detaljnije informacije se mogu pronaći na internetskim stranicama: www.maskare.net i www.rivieracrikvenica.com.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture