Kalendar događanja

Prikaži još događanja

MAŠKARE CRIKVENICA 2014: Maškarani vikend za pet!

07.02.2014. - 09.02.2014. / Crikvenica

Peti maškarani vikend na Rivijeri Crikvenica bit će baš "za pet "! Zašto? Jer donosi smijeh, zabavu, ples i vesele maškarane trenutke za pamćenje!

A raspored događanja je sljedeći:
Za sam početak, za sve željne plesa i pjesme će se u petak, 7. veljače,  u večernjim satima u Domu kulture u Jadranovu održati Maškarana zabava uz Tamaru Brusić i grupu "Point".

U subotu, 8. veljače, u 16 sati u šatoru u Crikvenici počinje 5. Otvoreni amaterski maškarani pikado turnir.
Glazbeni program u crikveničkome maškaranome šatoru u 20 sati otvara grupa "Trend", a gost večeri je Jasmin Stavros.

Nedjelja, 9. veljače, rezervirana je pak za naše najmlađe ljubitelje maškara. Održat će se tradicionalna Dječja maškarana povorka pa će crikveničke ulice preplaviti šarolike i razigrane maškarice i svojom radošću uljepšati nedjeljno popodne svim posjetiteljima. Grupe će se početi okupljati u 13 sati kod Hotela "Miramare", odakle će krenuti prema centru Crikvenice te se predstaviti na Trgu Stjepana Radića. U slučaju kiše, sve će se grupe predstaviti i družiti u šatoru na parkiralištu "Riviera" od 14 sati.

Sudjelovat će preko 700 djece, i to iz Dječjeg vrtića "Radost" i crikveničkih osnovnih škola Zvonka Cara i Vladimira Nazora, skupa s podružnicama tih odgojno-obrazovnih ustanova iz Crikvenice ("Thalassotherapia"), Dramlja, Jadranova i Selca te gosti iz okolice (Novi Vinodolski, Bakar itd.).
Nakon povorke će se u maškaranome šatoru nastaviti zabava uz grupu "Trend".
Uz TZG Crikvenice, u organizaciji Dječje maškarane povorke sudjelovat će Društvo "Naša djeca" Grada Crikvenice te brojni volonteri iz udruga umirovljenika.

U Jadranovu nas i ove nedjelje čeka čajanka u Domu kulture s početkom u 16 sati.

Svi koji još nisu stigli, i dalje imaju priliku zaviriti u našu "Veselu maškaranu škrinjicu" i pronaći nešto baš za svoj gušt, bila to nova odjevna kombinacija ili slatko gastronomsko iznenađenje. Detalji su, naravno, na www.maskare.net.

Rivijera Crikvenica je Vaša nezaobilazna maškarana postaja! Maškarajte se, opustite i ludo zabavite!
Čekamo Vas!

Detaljnije informacije se mogu pronaći na internetskim stranicama: www.maskare.net i www.rivieracrikvenica.com.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture