Kalendar događanja

Prikaži još događanja

MAŠKARE CRIKVENICA 2014: "Čakavska" srijeda, maškarana zabava uz Jelenu Rozgu...

19.02.2014. - 23.02.2014. / Crikvenica

Pred nama su nova zanimljiva maškarana događanja na Rivijeri Crikvenica!
Ne moramo čekati vikend, jer će nam već sredinom tjedna naši najmlađi maškaroni uljepšati svakodnevicu. Što su nam pripremili? U srijedu, 19. veljače, će u 17 sati u Osnovnoj školi Zvonka Cara u Crikvenici započeti "Čakavsko maškarano zapolne". Nastupit će učenici iz osnovnih škola Zvonka Cara i Vladimira Nazora, djeca iz Dječjeg vrtića "Radost" Crikvenica te područnih škola i vrtića iz Dramlja, Jadranova i Selca. Bit će to poslijepodne u znaku očuvanja i predstavljanja dvostruke tradicije - s jedne strane veselih maškara, a s druge pak čakavske riječi.

I drugi po redu maškarani četvrtak u Selcu (20. veljače), pod imenom Fusti, uljepšat će Mantinjada, koja od 16 sati kreće po mjestu, uz pjesmu i svirku. Nakon toga slijedi maškarana zabava u Domu prosvjete uz grupu "Fortunal".

Petak navečer, 21. veljače, pravi je dan za još jednu veselu Maškaranu feštu uz Alena Polića i grupu "Point" u Domu kulture u Jadranovu.
U Domu prosvjete u Selcu će se održati Maškarani pikado turnir, koji započinje u 16 sati.

Maškarana prognoza za 22. veljače je: i ove će subote u večernjim satima maškarani šator u Crikvenici pucati po šavovima. Pitate se zašto? Očekuje nas pravi pljusak lude zabave te strujanja pozitivne atmosfere koja će doći s juga, a donijet će je popularna i dinamična Splićanka - Jelena Rozga.
U Domu prosvjete u Selcu u 15 sati započinje Turnir u briškuli i trešeti, a od 21 sat kreće Velika zabava pod maskama uz "Team Band".

Nedjeljno poslijepodne, 23. veljače, pravo je vrijeme za ugodno druženje i zabavu uz naše maškarane čajanke, i to u u 15 sati u šatoru u Crikvenici  te u 16 sati u Domu kulture u Jadranovu.
U Selcu će se održati Dječja reduta, a u Domu prosvjete u 15 sati kreće čajanka i tombola.

Opustite se i zabavite s nama na maškaranim događanjima na Rivijeri Crikvenica!
Veselimo se Vašem dolasku!

Detaljnije informacije se mogu pronaći na internetskim stranicama: www.maskare.net i www.rivieracrikvenica.com.

 

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture