Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Posljednji maškarani vikend na Rivijeri Crikvenica

27.02.2014. - 02.03.2014. / Crikvenica

Na žalost brojnih ljubitelja maškara, bliži nam se posljednji maškarani vikend na Rivijeri Crikvenica.
A kako ćemo se zabavljati?

Zabava počinje već u četvrtak, 27. veljače. U Selcu će i treći po redu maškarani četvrtak, kojeg već mnoge generacije od davnina zovu POBERUHI, biti u znaku Mantinjade, glazbe i plesa, i to od 16 sati, nakon čega nas očekuje maškarana zabava u Domu prosvjete uz grupu "Fortunal".
U Crikvenici će od 17 sati naši najmlađi sugrađani uživati na "Veseloj čajanci Dječjeg vrtića Radost", u sklopu koje će se družiti, veseliti i igrati sa svojim odgojiteljima i roditeljima u crikveničkome šatoru.

Posljednjega dana u veljači, u petak 28., u 21 h započinju maškarani tanci u Domu kulture u Jadranovu. Za zabavu će biti zaduženi Alen Vitasović i grupa "Point".

Subota, 1. ožujka, donosi raznovrsna maškarana događanja već od samoga jutra. Prva stanica je Boćalište "Gornji kraj" u Crikvenici, gdje će se događati zanimljiva događanja: u 10 sati će započeti 4. po redu Maškarani boćarski turnir za žene, zatim u 11 h 4. po redu susret u kuhanju lovačkog gulaša, u 12 sati Turnir u briškuli i trešeti, a u 13 sati 4. Susret vinara (sajam i ocjenjivanje vina). U 14 sati će biti proglašeni pobjednici boćarskoga turnira i započet će veselo maškarano druženje, uz dolazak nekoliko maškaranih grupa u posjet Udruzi na očuvanje narodnih običaja "Gornji kraj".

Večer je, pak, rezervirana za posljednju ovogodišnju zabavu u maškaranome šatoru u Crikvenici. U 21 sat će se održati druženje brojnih maškaranih grupa te sudionika "Vesele maškarane škrinjice" i sponzora, a potom tradicionalno krštenje mesopusta, kojemu će i ove godine zasigurno biti nadjenuto originalno i duhovito ime. Nakon toga slijedi maškarana zabava. Posjetitelje će zagrijati grupa "Trend", a glazbeni gosti večeri su Gustafi.
U Domu prosvjete u Selcu u 15 sati započinje Turnir u briškuli i trešeti, a od 21 h kreće Velika zabava pod maskama uz grupu "Fortunal".

U nedjelju, 2. ožujka će u 15 sati u Domu prosvjete u Selcu početi zabavno poslijepodne uz tombolu i nagrade.

Ne propustite zadnji ovogodišnji maškarani vikend na Rivijeri Crikvenica!
Veselite se i zabavite s nama uz puno plesa i najbolju domaću glazbu!
Dobrodošli!

Detaljnije informacije se mogu pronaći na internetskim stranicama: www.maskare.net i www.rivieracrikvenica.com.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture