Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Dan besplatnog iscjeljivanja

04.05.2014. - 04.05.2014. / Crikvenica

DAN BESPLATNOG ISCJELJIVANJA U CRIKVENICI

Za sjajno proveden i opušten vikend dovoljno je malo. Odmor, uživanje u prirodi, sportsko-rekreativne aktivnosti ili pak zabava. Ovaj nas vikend u Crikvenici očekuje puno više od toga.


Nedjelja, 4. svibnja, bit će uistinu pravi odmor za dušu i tijelo, a svi ćemo imati priliku i naučiti nešto novo, zanimljivo i nesvakidašnje. Naime, u organizaciji crikveničke Udruge "Kušac" će se u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici od 9 do 19 sati održavati DAN BESPLATNOG ISCJELJIVANJA. Educirani članovi "Kušca" će, u cilju iscjeljivanja i otklanjanja životnih problema svih vrsta, s prijateljima i suradnicima vršiti besplatna iscjeljivanja i održavati nenaplatne radionice. Posjetitelji će moći primiti besplatan tretman jednom od sljedećih metoda: Reiki, Acess the Bars, Bioterapija, Tesla metamorfoza, Prana healing, Theta healing, Bioeterapija po metodi Zdenka Domančića, Energobioterapija, Povratak izvoru (Energetske kugle), Telepatska komunikacija - Komunikacija Duše, Energija plus, Kristaloterapija, Tehnologije novih znanja po Grigoriu Grabovoiu, Quantum Entrainment, Intuitivna emotivna dijagnostika, Čišćenje aure eteričnim uljima, kupke s Tibetanskim zdjelama, Tarot ili se uključiti u neku od radionica.

Radionice i prezentacije počinju u 11 sati, a održavat će se paralelno, i to prema sljedećem rasporedu:
-11:00 - 13:00 - Koristi od bioenergija u svakodnevnom životu 
                          (predavač Barbara Grgurić iz Alternativnog centra zdravlja "Verte", Rijeka)
-16:00 - 18:00 - Atlas Energetics - prezentacija beskontaktnog namještanja atlasa
                          (predavač Jurica Manestar iz Dramlja, osnivač IBTT centra, Zagreb)
-18:00 - 19:00 -  DOP Intenziv, napredna radionica "Dopusti, otpusti, prepusti"
                           (voditelj Ivan Bavčević iz Centra svijesti, Zagreb)

Detaljnije o radionicama i predavanjima možete pročitati u nastavku.

1. Koristi od bioenergija u svakodnevnom životu - Lifecoach & bioterapeut Barbara Grgurić predočit će posjetiteljima kako suvremeni način života ne djeluje uvijek povoljno na zdravlje te na koji način tretmanima bioterapije smanjiti i/ili eliminirati bol ili zdravstveni problem, ojačati imunitet i osjećati se snažnije i bolje.
Life coaching metoda otkrit će kako konačno prekinuti  da  uvijek iznova u životu imate ljude i događaje koji vas čine nezadovoljnima, otkriti gdje su vas i zašto doveli vaši dosadašnji izbori u životu te kako da počnete živjeti kako zaista želite. 
2. Atlas Energetics - Bioterapeut Jurica Manestar iz Dramlja, jedan od tri praktičara u cijelome svijetu koji vrši beskontaktno namještanje atlasa, prezentirat će najvažnije, znanstveno dokazane činjenice o značaju atlasa, prvoga vratnoga pršljena te o smetnjama i bolestima koje nastaju ako je atlas u nepravilnom položaju.  Gotovo da nema čovjeka kojem je atlas u idealnom položaju, a predavanje će otkriti koje sve tegobe mogu biti uklonjene samo ovim zahvatom.
3. DOP Intenziv je grupni susret s naglaskom na iscjeljenju emotivnih i mentalnih blokada, neotpuštenih odnosa, gubitaka bliskih ljudi i situacija kroz vođeni proces. Radionicu će voditi Ivan Bavčević, a uključuje opuštanje tijela uz zvuk tibetanskih zdjela (zvučna kupka), kratko predavanje, DOP Iscjeljenje i Meditaciju tišine.

Odvojite vrijeme samo za sebe, nahranite duh i uživajte u novim spoznajama na Danu besplatnog iscjeljivanja u Crikvenici!

Organizator: Udruga za unapređenje kvalitete življenja "Kušac" Crikvenica
Pokrovitelj: TZG Crikvenice

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture