Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Krk Handi Wake - Međunarodno wakeboard natjecanje

26.05.2014. - 31.05.2014. / Krk

U Puntarskoj uvali na otoku Krku, Wakeboard centar Cable Krk će od 26. do 31. svibnja održati Krk Handi Wake – međunarodno IWWF rangirano ** wakeboard i wakeskate natjecanje za kategorije Junior i Open, uključujući i najvažniju, Seated kategoriju za ridere s invaliditetom.

Tradicionalni Krk Handi – wakeboard škola i natjecanje za osobe s invaliditetom, koja se održava na Krku svakog lipnja još od 2004, i ove godine poziva sve wakeboardere i wakeskatere da se pridruže subotnjem natjecanju. Treninzi su počeli u ponedjeljak, 26.5. okupljanjem ridera iz Francuske, Mađarske, Slovenije i Hrvatske. Službeni trening i kvalifikacije za natjecanje održat će se u petak, 30.5, te finala u svim kategorijama u subotu, 31.5.2014. 


Tijekom manifestacije organizatori su priredili niz pratećih događanja. U utorak, 27. svibnja u 19 sati u centru Punta ispred caffe bara Piccolo održat će se košarkaška utakmica za osobe s invaliditetom, a u petak, dan prije finalnog natjecanja u Wakeboard centru Cable Krk nastupit će rock grupa Open Road iz Punta.
Za subotnju zabavu publike zadužen je DJ Chill sa najboljim od Hip Hop, Funk i Reggae klasika te voditelj programa Marko Petar Orešković.

Organizatori manifestacije su Hrvatski savez za skijanje na vodi i Wakeboard klub Krk a cilj projekta je povezivanje osoba sa invaliditeom, wakeboardera, wakeskatera i svih poklonika glazbe, mode i stila života koji prate ovu scenu u jedinstveni vikend sporta i zabave.

Sve zainteresirane pozivamo da nam se priključe i podrže ovu sportsku i kulturnu manifestaciju, a za više informacija posjetite wakeboarder.hr i lajkajte nas na facebook.com/cablekrk, te pogledajte video zapise sa proteklih događanja na youtube kanalu www.youtube.com/cablekrk.

Partneri manifestacije su: Vipnet, Optima telekom, Memento Venerem shop Krk, O’Neill, Heineken, satovi Nixon, Porche Rijeka i Hoteli Punat. 

INFO & KONTAKT:
Wakeboard klub Krk
Murajska 35, 51517 Kornić, Croatia
OIB 12308261479
web: www.wakeboarder.hr  
kontakt osoba marketing: Dražen Mišović
e-mail: balance@wakeboarder.hr
gsm: + 385 91 3271 221

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture