Prognoza za 24/06
Prognoza za 24/06
16 / 22

Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Koncert Antonele Malis i Đanija Stipaničeva u kraljici hrvatskog turizma - OPATIJI

11.07.2014. - 11.07.2014. / Opatija

U petak 11.07.2014. vrsni hrvatski glazbeni umjetnici sopranistica Antonela Malis te tenor-bariton Đani Stipaničev održati će koncert u opatijskom hotelu KVARNER s početkom u 21.00 sat.

Povijesna terasa najstarijeg hrvatskog hotela na Jadranu - Remisens Premium Hotela Kvarner, ovaj će petak 11.07. ugostiti ovo dvoje eminentih pjevača. Kombinacija sopranistice Antonele Malis, koja je prošle godine na istom mjestu nastupila i kao počasna gošća grada Opatije na Bečkom balu te Đanija Stipaničeva pokazala se već četvrtu godinu zaredom kao pun pogodak za publiku željnu vrhunskih i snažnih interpretacija poznatih stranih i naših hitova.

U ljetnoj večeri hrvatske kraljice turizma OPATIJE, s terase s koje je pjesmom u svijet krenuo i legendarni Ivo Robić, glazbenici će sve prisutne počastiti vječnim hitovima i evergreenima poput Con te partiro, Beautiful Maria of my soul, La vie en Rose, Vivo per lei te našim najpoznatijim pjesmama kao što su Vilo moja, Nono, moj dobri nono, Galeb i ja, Samo jednom se ljubi....
Dođite i zajedno s izvođačima otvorite koncert pjevajući SERENADU OPATIJI bajnoj.

Izvođače će uz klavir pratiti maestro Vladimir Babin.
Ulaz na koncert je slobodan.

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj