Kalendar događanja

Prikaži još događanja

VeSeLce - Festival veselog čovika

15.08.2014. - 17.08.2014. / Selce

Pred nama je još jedan veseli vikend u Selcu! Ovoga će petka, 15. kolovoza, početi 1. po redu Festival veselog čovika – "VeSeLcE", koji će trajati sve do nedjelje, 17. kolovoza.

Festival "VeSeLcE" okupit će razne ulične performere, zabavljače i glazbene umjetnike iz Hrvatske, Italije i Makedonije te zabaviti i razveseliti sve generacije. Ovaj će novi ulični festival od najstarijega uličnoga festivala u Hrvatskoj - "Cest is d' Best" na posudbu dobiti i nekoliko originalnih likovnih instalacija, koje će krasiti mjesto. 

Očekuje nas uživanje uz više od 40 sati besplatnog atraktivnog programa uz profesionalne ulične zabavljače, poput skupine "Teatrosk", Klauna Barabbe, Domagoja Oreškog - višestrukog svjetskog prvaka u žongliranju ili duha avijatičara na štulama. Bit će tu i impresivnih nastupa s vatrom i drugim rekvizitima te zanimljivih radionica za posjetitelje.
Program će se održavati u centru mjesta, a svakoga će dana biti podijeljen u dva dijela. Tako će jutarnji dio počinjati u 9:00 sati s kazališnom predstavom "Šareni svijet" za djecu, a nastupi performera i uličnih svirača trajat će do 12:30 h. Drugi dio programa počinje u 17:30 h i završava oko ponoći.
Svake će se večeri u centru Selca održavati koncerti prema sljedećem rasporedu:

petak, 15. kolovoza, riva, 21 h - The Blondes
subota, 16. kolovoza, riva, 21 h - Kočani orkestar
24 h - trg Harmica - koncert klasične glazbe - Jelena Barbarić - Mijalić (klavir),
Matija Mijalić (violina)
nedjelja, 17. kolovoza, riva, 21 h - The Beatles Revival Band


"VeSeLcE" prati i prigodan vizual, koji je kreirala akademska slikarica Marija Kolmanić. Festival su prepoznali i podržali Turistička zajednica grada Crikvenice, Zagrebačka pivovara, restorani "Kruh & vino" i "Bodulka" te Agencija za tržišno komunicranje "PROGLAS".


Posjetite "VeSeLcE"- 1. Festival veselog čovika, od 15. do 17. kolovoza u Selcu!
Budite spontani, veseli i zaigrani, "VeSeLcE" će Vas zabaviti, opustiti i nasmijati!
Dobrodošli na 1. Festival veselog čovika - VeSeLcE! 

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture