Kalendar događanja

Prikaži još događanja

R’n’B EXCLUSIVE „Delicous Summer Tour 2014“ na otoku Rabu

16.08.2014. - 16.08.2014. / Rab

I ove godine popularni party program R'n'B Exclusive u sklopu turneje „Delicous Summer Tour 2014“ stiže na otok Rab. Nova lokacija na otoku ove godine je Rab Summer Festival i gradska riva na kojem će „R'n'B Exclusive Party Crew“ napraviti još jedan party za pamćenje.

U subotu 16.8.2014 zadnji dan Rab Summer Festivala obilježiti će prekrasni modeli RnB Honeys „wearing Zigman and Viki Viktorio Jewllery“ kao i eksluzivne plesačice te nastupi vrhunskih akrobata dok će za gramofonima rivu tresti najbolji Blackmusic i Twerk hitovi koje predvodi DJ Chill iz Zagreba, najbolji hrvatski hip hop DJ u 2013. godini.
R'n'B Exclusive ekipa pripremila je nekoliko iznenađenja te ujedno obećaje vrhunski provod za zadnji dan Rab Summer Festivala.
Događaj će pratiti i dečki iza objektiva koji će snimiti najbolje trenutke R'n'B Exclusive partya, a moći ćete ih pregledati na www.rnb-exclusive.com.  

Pozivamo sve željne orginalnog klupskog provoda na gradskoj rivi neka nam se pridruže ove subote 16.8. i budu dio nezaboravnog zatvaranja Rab Summer Festivala.
Ulaz slobodan !

Powered by: Belvedere Vodka, Porsche Interauto Rijeka, Zigman, Viki Viktorio Jewllery, Nixon watches

WEBSITE: www.rnb-exclusive.com  

FACEBOOK R'n'B EXCLUSIVE:
https://www.facebook.com/rnbexclusive111  

INFO & CONTACT: drazen@rnb-exclusive.com 

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture