Kalendar događanja

Prikaži još događanja

2. Festival sladoleda i kolača

06.09.2014. - 07.09.2014. / Crikvenica

Prvi vikend u rujnu na Rivijeri Crikvenica bit će posebno sladak. Osim u društvu topline sunca, mirisa mora i opuštajućem mediteranskom zelenilu, uživat ćemo i u osvježavajućim gastro iznenađenjima. 

U subotu i nedjelju, 6. i 7. rujna, Crikvenica, Dramalj, Jadranovo i Selce sve posjetitelje dočekuju s ukusnim i originalnim slasticama, koje će pripremati iskusni gastro majstori u sklopu 2. Festivala kolača i sladoleda.
U hotelima, restoranima, slastičarnicama i caffe barovima cijele rivijere pripremat će se posebna ponuda slastica pa će posjetitelji, između ostaloga, moći uživati u Torti "Frankopan", domaćem sladoledu, Crikveničkim palačinkama, Ledenoj rapsodiji, Torti od čokolade i crnog piva, voćnim kupovima i mnogim drugim poznatim i novim okusima. 

 

U centru Crikvenice, na Trgu Stjepana Radića, će se u subotu, 6. rujna, održavati i zabavni program za sve generacije. Od 9 do 13 h će biti prodajna izložba primamljivih i ukusnih kolača, sladoleda i ostalih slastica.
Bit će tu zanimljivih radionica, poput pripremanja tradicionalnih slastica ovoga kraja, koja započinje u 9 h, a vodit će je članovi Udruge umirovljenika Grada Crikvenice "Sunce". Mališani će od 9:30 h moći uživati u predstavi, a u 10:30 h ih očekuje veseli program uz klauna Nenu. Sve će generacije podjednako uživati u sladolednom showu, koji će izvesti Gelatiamo.

U dvoboju između kolača i sladoleda teško će biti odabrati pobjednika, stoga nam ne preostaje ništa drugo nego ugoditi svom nepcu, kušati i opet kušati te naprosto uživati.
Na koncu, vikend je i stvoren upravo za to!

Organizator Festivala kolača i sladoleda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelj Grad Crikvenica. 

2. Festival sladoleda i kolača - info

2. Festival sladoleda i kolača - program

Detaljnije informacije dostupne su na službenim stranicama Turističke zajednice Grada Crikvenice.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture