Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Dječji nogometni trg u Crikvenici

28.09.2014. - 28.09.2014. / Crikvenica

Ove će nedjelje, 28. rujna, na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici vladati vesela sportska atmosfera. Glavni će akteri biti, ni manje ni više nego najmlađi sportaši.
Naime, događanje "Dječji nogometni trg" okupit će nogometaše u dobi do 10 godina, i to iz nogometnih klubova "Crikvenica", "Vinodol" Novi Vinodolski, "Turbina" Tribalj, "Primorac" Šmrika, "Naprijed" Hreljin i "Orijent" Rijeka, djevojke-nogometašice crikveničkih osnovnih škola koje osvajaju prva mjesta na natjecanjima širom Hrvatske, djecu iz vrtića "Radost" Crikvenica, "Cvrčak i mrav" Tribalj, Dječjeg doma "Izvor" Selce te djecu iz crikveničke udruge invalida. Mali ljubitelji nogometa pucat će na elektronički gol koji mjeri brzinu i preciznost udarca, igrat će nogotenis, natjecati se u nogometnom kvizu. Naučit će kako žonglirati loptom, i to od prvaka Hrvatske u freestyleu Mirana Pirnera, koji nastupa od 12 do 14 sati.

Posebna atrakcija bit će podizanje najveće hrvatske navijačke zastave, duge poput rukometnog igrališta, koja će u podne pokriti veliki dio Trga Stjepana Radića. Djecu čekaju i mnoga slatka iznenađenja, koja će samo za njih pripremiti crikvenički majstori kuhinje.

Program počinje u 10 sati i traje sve do 16 sati. Udarci na elektronički gol otkrit će tko od malih nogometaša ima najpreciznije udarce. Naravno, mogu im se pridružiti svi ljubitelji nogometa, bez obzira na godine i spol, a mogu zapucati i mame i nonići. Proglasit ćemo najpreciznije igrače i najpreciznije ekipe, koje će sigurno beskrajno uživati u stroju za nogometu zabavu - elektroničkom golu koji je već zabavljao djecu u riječkome ZTC-u, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, osječkome "Avenue Mallu" i na turniru Večernjeg lista za Limače u zagrebačkome naselju Španskom.

Organizator Dječjeg nogometnog trga je "Nogomet Event", a suorganizator TZG Crikvenice.
Pokrovitelj je Grad Crikvenica.

Posjetite Dječji nogometni trg ove nedjelje samo u Crikvenici! Ne propustite podizanje najveće hrvatske navijačke zastave, bodrite male nogometaše i dobro se zabavite!
Veselimo se Vašem dolasku!

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture