Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Martinja u Crikvenici

15.11.2014. - 15.11.2014. / Crikvenica

Počeli su veseli eno dani u mnogim krajevima Hrvatske, pa tako i na području Rivijere Crikvenica.

U subotu, 15. studenoga, u 10 sati na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici započinje zabavna manifestacija "Martinja u Crikvenici". Posjetitelji će moći uživati u degustaciji raznovrsnih vina u predivnom i umirujućem ambijentu uz more te ugodnom društvu petnaestak vinara s područja Rivijere Crikvenica, Novog Vinodolskog i Vinodola, koji će se predstaviti na prigodnim štandovima. Kuhat će se ukusna i krepka "Martinjska vinska gulaš juha", a održat će se i kratak protokol krštenja vina, predvođen članovima Udruge vinogradara, vinara i maslinara "Sv. Lucija".

Organizirat će se i sajam autohtonih proizvoda, a sprema se i posebna atrakcija - "Čarobni show Sv. Martina" za djecu i odrasle. Posjetioci će vidjeti kako ljudi lete zrakom kada popiju mlado vino, kako pomoću trika od vode napraviti mlado sveto vino, kako se na smiješan način destilira vino kroz čovjeka i mnoge druge čarobnjačke trikove i iznenađenja.

Organizator manifestacije "Martinja u Crikvenici" je Udruga vinara, vinogradara i maslinara "Sv. Lucija", suorganizator Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelj Grad Crikvenica.

Posjetite Crikvenicu ove subote, zabavite se i nasmijte s nama i guštajte u odličnim vinima!
Dobrodošli na Martinju!

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture