Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Vikend u znaku Sv. Nikole u Crikvenici

05.12.2014. - 06.12.2014. / Crikvenica

Pred nama je još jedan veseli adventski vikend u Crikvenici, i to u znaku sv. Nikole. Zabava počinje već u petak, 5. prosinca, kada će u jutarnjim satima sv. Nikola posjetiti škole i vrtiće na crikveničkoj rivijeri. U 16 će sati Adventski park u Crikvenici ukrasiti vrijedni i maštoviti mališani, i to ukrasima koje su sami izradili, a potom će zasvirati i zapjevati Gradski zbor "Raspjevani slavuji" i dječji bend "Jao...ups". Bit će to topla i radosna dobrodošlica sv. Nikoli.

U subotu, 6. prosinca, blagdansko raspoloženje započinje već ujutro. Na Veloj paladi u Crikvenici će u 9 h ribari pržiti ribice, a u Adventskome parku posjetitelje čekaju slatka i mirisna iznenađenja na Sajmu kolača. U 10 h će se ispred parka zaustaviti veseli vlakić, a djeca će sve do 12 sati moći uživati u besplatnoj vožnji ulicama grada i druženju sa sv. Nikolom. U Adventskome će parku, također u 10 h, započeti besplatna Božićna predstava za djecu (u slučaju kiše, održat će se u Gradskoj sportskoj dvorani), u 11 h počinje fotografiranje sa sv. Nikolom, a najzabavnije će biti u 16 h, kada kreće uzbudljivi lov na poklone. Slijedi nova priča iz davnine te zabavni glazbeni program.

Organizator "Adventa u Crikvenici 2014." je Grad Crikvenica.
Suorganizatori: Turistička zajednica Grada Crikvenice, LAG Vinodol, "Eko-Murvica" d.o.o., "Murvica" d.o.o., OŠ Zvonka Cara, OŠ Vladimira Nazora, Dječji vrtić "Radost", Dječji dom "Izvor" Selce, Muzej Grada Crikvenice, Gradska knjižnica Crikvenica, Centar za kulturu "Dr. Ivan Kostrenčić", Javna vatrogasna postrojba Grada Crikvenice, Udruženje obrtnika - sekcija ribara Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, Udruga umirovljenika Grada Crikvenice "Sunce", Udruga umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, Udruga vinogradara, vinara i maslinara "Sv. Lucija", KUD "Vatroslav Lisinski", KUD "Neven", KUD "Jelena" - ženska klapa "Sveta Jelena", KUD "Martin Matetić", Klapa "Kala", Klapa "Tić", Big band Swingery, Limena glazba Selce, Gradski zbor "Raspjevani slavuji", Dječji bend "Jao… ups", KČS "Kotor", PŠRD "Arbun", ŠRD "Oslić", ŠRD "Tunera", ŠRD "Lovrata", Učenička zadruga OŠ Zvonka Cara.
Pokrovitelji:
Grad Crikvenica, Turistička zajednica Grada Crikvenice, LAG Vinodol, "Eko-Murvica" d.o.o., "Murvica" d.o.o., Županijska lučka uprava Crikvenica, "Plodine" d.d. Rijeka, DM - Drogerie Markt d.o.o., "Autotrans" d.o.o.
Medijski pokrovitelji:
Internet televizija, Hrvatski radio - Radio Rijeka, Novi list, Radio Korzo, Kvarnerski radio, Primorski radio.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture