Kalendar događanja

Prikaži još događanja

R’n’B EXCLUSIVE “5th Anniversary” @ Karolina Night Bar

12.12.2014. - 12.12.2014. / Rijeka

R’n’B EXCLUSIVE
“5th Anniversary”

Petak 12.12.2013.
Karolina Night Bar, Rijeka
22:00h do 5:00h
Powered by Belvedere Vodka


Rijeka će u prosincu obilježiti će još jedan glazbeno klupski događaj. Sada već tradicionalno u prosincu poznati riječki klupski party brend RnB Exclusive slavi svoju godišnjicu, a u petak 12.12. u riječkoj Night Bar Karolini R’n’B Exlcusive slavi 5 godina postojanja koju će ekipa uveličat velikom proslavom.
RnB Exclusive party do sada je gostovao u brojnim prestižnim klubovima diljem Hrvatske te ugostio veliki broj izvođača, plesnih skupina, performance-a kao i gostovanja modela R’n’B Honeys koji su sastavni dio ovog partya od samih početaka. Za 5 godina postojanja okupiti će se više od 20 modela R’n’H Honeys, kao i modeli koji su nekada bili dio R’n’B Honeys kao gošće ove velike proslave te brojni partneri I prijatelji brenda R’n’B Exclusive. Inače ovaj popularni party brend od samih početaka podržava i poznati modni riječki dizajner Juraj Zigman koji je izradio haljine za modele, a ujedno tu su i Viki Viktroio Jewllery sa nakitom, premium Belvedere Vodka, zatim Porsche Rijeka te GaGa Milano satovi i Bogner torbe.
R’n’B Exclusive za godišnjicu je pripremio nastup na dva podija Karoline, onog na terasi i unutrašnjeg dijela kluba. Naime na terasi će biti postavljena bina i poseban light show, a nastupi DJ Chill-a i Dj Sheko-ta odvijati će se u “Back2Back” izmjeni te će se konstantno izmjenjivati i mixati na dva dj pulta tj. dva podija.
Proslavu će upotpuniti ekskluzivni plesni nastupi ali i brojna iznenađenja tokom večeri koja je R’n’B Exclusive party tim pripremio za jubilarni “5th Anniversary” party.
R’n’B Exlcusive poziva sve svoje drage prijatelje, fanove i partnere ovog petka 12.12. na jubilarnu 5. godišnjicu u kojoj Vas očekuje puno izneđanja praćenih najboljim Blackmusic hitovima i klasicima :)
Video sa proslave 4. Godišnjice u Karolini pogledajte na sljedećem linku:
https://www.youtube.com/watch?v=gfFhyVQm92Y 

REZERVACIJE: 0914904042
WEBSITE: www.rnb-exclusive.com 
FACEBOOK R'n'B EXCLUSIVE:
https://www.facebook.com/rnbexclusive111 

INFO & KONTAKT: drazen@rnb-exclusive.com 

• RnB EXCLUSIVE:@ Gallery Club, Zagreb
https://www.youtube.com/watch?v=L-6CQ2tB0P4 

• RnB Exclusive @ Karolina Night Club, Rijeka
https://www.youtube.com/watch?v=gfFhyVQm92Y 

•RnB Exclusive @ Rab Summer Festival 2014
https://www.youtube.com/watch?v=WcPfEKx9glY 

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture