Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Maškare 2015. u Crikvenici: Velika maškarana povorka

25.01.2015. - 25.01.2015. / Crikvenica

Tradicionalna Velika maškarana povorka u Crikvenici, na kojoj će ove godine sudjelovati više od 1.400 maškaranih sudionika s područja Kvarnera, Istre, Karlovačke, Zagrebačke i Međimurske županije, Dubrovnika i ostalih krajeva. Grupe će se početi okupljati od 13 sati na Crnom molu u Crikvenici.

Vesela povorka kreće u 14 sati prema centru Crikvenice, gdje će maškarane grupe zapjevati, zaplesati i ponosno predstaviti svoje maske. Posjetitelji će jednako uživati u tradicionalnim maskama, od kojih svaka kazuje jedinstvenu priču ili pak u nešto modernijim kreacijama, kojima je zajednička vedra i pozitivna energija i ljubav prema maškaranim običajima. Nakon predstavljanja na Trgu Stjepana Radića, sve sudionike očekuje zabava u maškaranome šatoru uz grupu "Trend".

 

Ne zaboravite, i dalje možete iskoristiti brojne pogodnosti koje pruža "Vesela maškarana škrinjica", od smještaja po promotivnim cijenama pa do posebne ponude jela, pića, odjeće, raznih proizvoda i usluga. Detalji o lokacijama s maškaranim popustima mogu se pronaći i na www.maskare.net te Facebook stranici Maškare Crikvenica.

Maškarana Crikvenica Vas zove! Čeka Vas najbolja zabava u maškaranome šatoru, ugodno društvo i puno veselih trenutaka uz pjesmu i ples!


Pratite nas i na www.maskare.net, www.rivieracrikvenica.com te Facebook stranici Maškare Crikvenica, gdje možete saznati sve novosti i pogledati zabavne galerije fotografija.


Organizator Maškara 2015. u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator "Krasnica" d.o.o. Rijeka. Pokrovitelji su Grad Crikvenica, Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, "Eko-Murvica" d.o.o., "Hyper dizajn", "Adrialin" i Ožujsko pivo.

Medijski pokrovitelji su Radio Rijeka, Novi list, Radio Korzo i Radio otok Krk.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture