Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Proljeće u Kostreni

20.03.2015. - 27.03.2015. / Kostrena

Kulturna manifestacija namijenjena djeci i svima onima koji se tako osjećaju započinje 20. ožujka i trajati će sve do 27. ožujka 2015. g. Sva događanja održati će se u Narodnoj čitaonici Kostrena sv. Lucija s početkom u 10:30 sati.

Manifestacija obuhvaća pet događanja, a prvo je na rasporedu već  sutra,  u petak 20. ožujka 2015. godine.

Gostuje Kazalište Dubrava s predstavom "Poljubit ću je uskoro, možda" namijenjenoj djeci od 4. do 7 razreda osnovne škole. Slijedi "Priča o tupsonima ili zašto treba učiti" Kazališta Prijatelj iz Zagreba za djecu mlađih razreda osnovne škole, a dan nakon toga gostuje Kazalište Šareni svijet iz Karlovca s predstavom "Eko jeka i čarobna planeta" za uzrast do 2. razreda osnovne škole. Teatar Naranča iz Pule predstavit će se s klasikom "Ljepotica i zvijer" za djecu vrtića, ali i onih malo starijih, odnosno školaraca do 6. razreda.

Manifestacija završava 27. ožujka, odnosno na Međunarodni dan kazališta kada će posjetitelji moći steći nova znanja na Edukacijskom koncertu Olge i Bojana Šobera. Oni će ujedno pročitati i poruku koja se tradicionalno čita u svim kazalištima svijeta i Hrvatske, a povodom obilježavanja ovog dana.

Cijena ulaznica je simboličnih 10,00 kn.

 

Proljeće u Kostreni - program

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture