Kalendar događanja

Prikaži još događanja

"Krk Handi Wake 2015"

01.06.2015. - 07.06.2015. / Punat

Wakeboard centar Cable Krk, 1. do 7.lipnja 2015.
„Krk Handi Wake 2015“

Popularno sportsko, zabavno te adrenalinsko okupljalište Wakeboard centar Cable Krk smješten u Puntarskoj uvali na otoku Krku od 1. do 7 lipnja 2015. biti će mjesto održavanja natjecanja „Krk Handi Wake 2015“ – međunarodno IWWF rangirano ** wakeboard i wakeskate natjecanje za kategorije Junior i Open, uključujući i najvažniju, Seated kategoriju za ridere s invaliditetom.

Tradicionalni Krk Handi Tricks – wakeboard škola i natjecanje za osobe sa invaliditetom održava se na Krku svakog lipnja još od 2004. godine.

Škola i treninzi počinju od ponedeljka 1.lipnja do petak 5.lipnja, a službene kvalifikacije i finala za sve kategorije održat će se u subotu 6.lipnja 2015. s početkom natjecanja u 10 sati. Povodom natjecanja Krk Handi Wake, 4. Lipnja 2015 ispred caffe bara Piccolo u Puntu održati će se košarkaški turnir na kojem mogu učestvovati svi oni koji žele zaigrati košarku sa osobama s invaliditetom.

Za glazbeni dio tokom cijelog dana biti će zadužen DJ Despero iz Rijeke sa odličnom glazbenom selekcijom indie Rock-a, Funka, Hip Hop-a i plesne elektronike, a koji će ujedno biti zadužen i za after party na kojem će zagrijati atmosferu pred nastup rock grupe sa Krka „Open Road“. Voditelj manifestacije sada već tradicionalno Marko Petar Orešković, poznati hrvatski stand up komičar koji garantira zabavu među natjecateljima i publikom.

Organizatori manifestacije su Hrvatski savez za skijanje na vodi i Wakeboard klub Krk, a cilj projekta je povezivanje osoba sa invaliditeom, wakeboardera, wakeskatera i svih poklonika glazbe, mode i stila života koji prate ovu scenu u jedinstveni vikend sporta i zabave.

Sve zainteresirane pozivamo da nam se priključe i podrže ovu sportsku manifestaciju. Za više informacija posjetite wakeboarder.hr i lajkajte na facebook.com/cablekrk.

 

Pogledajte video sa prošlogodišnjeg natjecanja:

LUMINOX Croatian and Slovenian Wakeboard Nationals
http://www.youtube.com/watch?v=XXPbCBKrTKM

Partneri događaja su: Heineken, O’neill, Hyop Banka, Memento Venerem shop Krk, Hoteli PunatWakeboard klub Krk
Murajska 35, 51517 Kornić, Croatia
OIB 12308261479
Tel.00385 98 424 861
E-mail: contact@wakeboarder.hr
Web site: www.wakeboarder.hr

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture