Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Astronomski centar Rijeka - Program za strane turiste

17.06.2015. - 09.09.2015. / Rijeka

Kako bi u jedinstvenom doživljaju digitalnog planetarija mogli uživati turisti iz stranih zemalja, svake srijede s početkom u 19,30 sati od 17. lipnja do 9. rujna 2015. godine prikazivat će se film Povratak na Mjesec: zauvijek. Ovaj nagrađivani dokumentarni film promovira natjecanje Google Lunar XPrize čija nagrada iznosi 30 milijuna dolara za tim znanstvenika koji do kraja 2015. godine uspiju spustiti privatnu letjelicu na površinu Mjeseca.

Osim spomenutog filma kojeg je moguće pogledati na hrvatskom i engleskom jeziku, fundus riječkog planetarija broji još 8 filmova koji su sinkronizirani na strane jezike i to na njemački, francuski, ruski, španjolski te talijanski jezik. Također, uz prethodnu najavu se za grupe veće od 8 osoba organiziraju izvanredne projekcije filmova. 

Više informacija pronađite na www.rijekasport.hr i na Facebook-u Astronomskog centra Rijeka.

Prodaja ulaznica: Astronomski centar Rijeka; Sveti Križ 33, Rijeka; www.kulturaplus.com; Cijene ulaznica za planetarij: 20 kuna za odrasle; 10 kuna za djecu, studente i umirovljenike. Cijene ulaznica za zvjezdarnicu: 10 kuna

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture