Kalendar događanja

Prikaži još događanja

TOP 50 - Music time travel

15.07.2015. - 15.07.2015. / Baška


Muzički vremeplov na Paladi u Baški po odabiru play-lista Radio Rijeke

"TOP 50 - Music time travel"

Večer pop muzikeSrijeda, 15.07.2015. od 21 sat


Tematska muzička večer na šetnici Palada u Baški ima za cilj svim posjetiteljima približiti glazbenu kulturu kroz top 50 najizvođenijih svjetskih hitova pojedinih muzičkih žanrova određenog vremenskog razdoblja.

Na tri lokacije koje su međusobno udaljene 200 - 300 metara imate priliku slušati muziku uz koju ste odrastali ma koja god generacija bili.
Večer traje od 21:30 sati u produkciji tri izdvojena DJ-punkta s mini binom, razglasom i rasvjetom. Na prvoj stanici slušate listu najizvođenijih hitova iz 50-ih i 60-ih, druga postaja prati 70-te i 80-te, dok su na trećoj postaji hitovi od 90-te do danas. Zapisani mix pjesama će s kratkim komentarima na hrvatskom i engleskom jeziku predstavljati glas poznatog voditelja Radio Rijeke Ivice Vrkića.

Vjerujemo da će veliki broj posjetitelja iskorisiti priliku uhvatiti ritam pozitivnih vibracija te zaplesati, popiti piće više u obližnjem kafiću te doživjeti izuzetno zanimlivu muzičku večer.

Tema prve večeri, u srijedu 15.07. od 21 sat: „Pop music“
Glavni medijski partner projekta je Radio Rijeka koja je ovaj program uvrstila u obilježavanje svoje obljetnice 70 godina postojanja.

Kroz play-listu sastavljenu prema referentnoj listi najslušanijih hitova iz fundusa Radio Rijeke vodit će vas Ivica Vrkić, naš poznati glazbeni urednik. On će također kratkim komentarima na hrvatskom i engleskom jeziku najavljivati i komentirati pojedine glazbene brojeve.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture