Kalendar događanja

Prikaži još događanja

STIFF - Student International Film Festival

01.10.2015. - 03.10.2015. / Rijeka

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Filmaktivom od 01.10. do 03.10. 2015. organizira drugi po redu Međunarodni studentski filmski festival – STIFF.
Festival se odvija se u Art-kinu Croatia, Gradskom kazalištu lutaka Rijeka i OKC-u Palach, a uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra, Sveučilišta u Rijeci i Turističke zajednice grada Rijeke.

U glavnom natjecateljskom programu festivala prikazat će se 41 film od kojih su neki višestruko nagrađivani na prestižnim filmskim festivalima u svijetu. STIFF će publici ponuditi i poseban program animiranih filmova izvan konkurencije, ugostiti Odsjek za animirani film i nove medije Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, održat će se radionica pisanja filmske kritike te tribina pod nazivom „Mladi u filmskoj industriji: što i kako?“. Posebna novost ovogodišnjeg STIFF-a je dječji program koji je pažljivo izabran za mlađu publiku i za one koji još uvijek vole bajke.
Otvorenje festivala zakazano je za 1. listopada, u 19:30 u Art-kinu Croatia. Ulaz na sva festivalska događanja u potpunosti je BESPLATAN! 

STIFF - Student International Film Festival - program

Detaljnije informacije dostupne su na službenim stranicama:
www.stiff.uniri.hr
www.facebook.com/stiff.rijeka
www.filmaktiv.org/
www.skc.uniri.hr

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture