Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Riverside`s Salute to Summer & R`n`B Exclusive "Open air Festival"

10.10.2015. - 10.10.2015. / Rijeka

 

Ovogodišnji "Riverside's Salute to Summer" - Tuning Auto Show zakazan je za subotu, 10.10.2015. godine s početkom u 10:00 sati pa sve do 20:00 sati. Ove godine dogovorena je nova, veća i bolja lokacija - lukobran u centru grada Rijeke, poznatiji kao „Molo Longo“. Na ovogodišnjem event-u očekuje se preko 300 natjecateljskih automobila u svim kategorijama, čime se pretendira na mjesto najvećeg event-a u Hrvatskoj i regiji.

Za ovogodišnji najveći event do sada dogovoreni su gosti i auto klubovi i iz Švicarske, Njemačke, Češke, Slovačke, Poljske, Austrije, Belgije, Nizozemske, Srbije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine. "Riverside's Salute to Summer" je natjecateljski i izložbeni tip eventa na kojem će se dodijeliti preko 100 pehara u 31-oj kategoriji.

Da bi promjenu lokacije pratilo i adekvatno pojačanje programa, dogovorena je suradnja s popularnim brednom „R'n'B Exclusive“ koji će se pobrinuti za veliki After Party „Open Air Festival“ na kojem će nastupiti: Dj Katch (Frankfurt, World Club Hit „Horns“), DJ A.S. ONE (Zurich, No.1 Swiss DJ), Exclusive R'n'B Artistic Dance Performance, Exclusive Models R'n'B Honeys i još pokoje iznenađenje (koja još ne želimo otkrivati).

R'n'B Exclusive „Open Air Festival“, kao službeni After Party događaja, s početkom u 22:00 sata pa sve do 4:00 sata, održat će se na istoj lokaciji gdje će biti postavljena velika bina, vrhunski Sound System, te spektakularan Visual i Light Show.

Cijeli događaj moći će posjetiti samo punoljetne osobe, a ulaz je na event besplatan.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture