Kalendar događanja

Prikaži još događanja

ESSENZA “ESSENTIAL NIGHTLIFE EXPERIENCE” powered by ABSOULT ELECTRIK

07.11.2015. - 07.11.2015. / Rijeka

ABSOLUT ELECTRIK
presents
~ E S S E N Z A ~
“ESSENTIAL NIGHTLIFE EXPERIENCE“
@ Mystique Club Rijeka
Subota 07.11.2015.

∑→ MISS DJ CANDYPOP (XXL mag DJane, Firenze - Italy)
∑→ DJ GIONA GAUDI (Fashion TV, Armani, Italy)
∑→ ESSENTIAL DANCE PERFORMANCE
∑→ ESSENZA LADIESOvu subotu, 07.11.2015. godine, riječki Mystique Club po prvi puta ugostit će novi klupski koncept ESSENZA “ESSENTIAL NIGHTLIFE EXPERIENCE” powered by ABSOULT ELECTRIK. 

Riječ je o novoj formi zabave iz STUDIA BALANCE ENTERTAINMENT koju će obilježavati poznata gostovanja izvođača i DJ-a, praćena vrhunskim plesnim nastupima „ESSENTIAL DANCE PERFORMANCE“ uz prekrasne ESSENZA LADIES te scenske i vizualne efekte kao i brojna iznenađenja koja će biti esencija ovog eventa.

Na prvom ESSENZA partyu gostuju dva svjetski poznata fashion DJ-a iz Italije - Miss DJ Candypop te DJ i producent Giona Gaudi koji će po prvi puta gostovati u Hrvatskoj i to u „back2back“ izvedbi u kojoj će oboje istovremeno mixati house, EDM te aktulane klupske hitove.

Miss Dj Candypop iz Firenze inače pamtimo po naslovnicama XXL magazina te po njenim brojnim nastupima na Fashion Week-ovima, kao i na Fashion TV partyima. Candypop gostuje u elitnim klubovima po Dubaiu, Miamiu, Milanu, Nici, Monte Carlu, Ibizi, St. Petersburgu, Singapuru, Maleziji te u ostalim gradovima diljem Europe, Azije i Amerike. Nastupe je dijelila rame uz rame sa svjetski poznatim izvođačima kao što su Bob Sinclair, Boy George, Frederic Begbeder, Tara McDonald, Chris Willis... Za Candypop kažu da se s lakoćom transformira iz dame u hip-hop zvijezdu, iz agresivne djevojke u anđela. Dakle, takve transformacije možete očekivati i u njenom setu koji će vrtjeti u subotu u Mystique Clubu.

DJ i producent Giona Gaudi rođen je u Rimu, a poznat je postao zahvaljujući svojoj ulozi službenog DJ-a za međunarodni brand Armani. Također, kao i Miss DJ Candypop, nastupa na svim Fashion TV partyima, a njegovi nastupi ističu se plesnim house setovima. Giona redovito gostuje u većini svjetski poznatim klubovima, među kojima se ističu oni na Ibizi, a svojim stilom i izgledom privlači brojne ljepotice na svoje nastupe.

Stoga, ne propustite ove subote, 7. studenoga, vrhunski klupski provod koji Vam jamči riječki Mystique Club!

Event počinje u 22:00 sata te završava u 05:00 sati, a ulaz je BESPLATAN.

Svoj stol možete rezervirati na 091 600 9236.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture