Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Baška Rožica & Photo Hike Weekend

29.04.2016. - 01.05.2016. / Baška

BAŠKA ROŽICA

Festival cvijeća & PHOTO & HIKE WeekendPark između hotela CORINTHIA i ATRIUM Residence

Pred nama je još jedna aktivna predsezona! Otvaramo je Photo & hike vikendom u sklopu kojega će se održati i drugi po redu festival cvijeća Baška rožica. Na pravome putu da se razvije u prepoznatljivi bašćanski brand, "Baška rožica" uključuje lokalnu zajednicu koja zajedničkim snagama doprinosi razvoju društveno-kulturne autentičnosti destinacije. Prošlogodišnje prvo izdanje opravdalo je sva očekivanja te nas motiviralo da budemo još bolji, još raznovrsniji! Optimalno iskorištavajući prirodne resurse, kao ključni element održivoga razvoja, naglasak podjednako stavljamo na jačanje kulturne, ali i ekološke osviještenosti. Cijeli će vikend biti edukativnog, ekološkog, estetskog, prodajnog i zabavnog karaktera.

Za fotografske profesionalce i amatere, ljubitelje planinarenja i prirode, za djecu i odrasle: planinarski pohodi, stručna predavanja, tjelovježba, glazba, pjesma, ples, cvjetna i keramičarska radionica... Krenimo zajedno u aktivno proljeće!

Više informacija i satnica događanja na web stranici

TZ Baška

www.promotiv-turizam.hr/baska-photo-hike-weekend

Napomene:
Sudjelovanje u programima je besplatno.
Sudjelovanje u planinarskim programima na vlastitu je odgovornost svakog pojedinca koji prihvaća pridržavati se uputa i odluka vodiča, a isti ima pravo promijeniti itinerar ovisno o vremenskim uvjetima te fizičkoj spremi grupe.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture