Kalendar događanja

Prikaži još događanja

"Dan iscjeljivanja - Od srca srcu"

16.04.2016. - 16.04.2016. / Crikvenica

Ove subote, 16. travnja, posjetitelje Crikvenice očekuje pravi odmor za dušu i tijelo. Naime, crikvenička je Udruga "Kušac" pripremila "Dan iscjeljivanja - Od srca srcu", koji će se održavati od 9 do 19 sati u Hotelu "Esplanade" u Crikvenici. Prilika je to za naučiti nešto novo i zanimljivo, i, što je najvažnije, učiniti nešto za sebe.

Članovi udruge i njihovi brojni suradnici, svi educirani terapeuti raznih tehnika i metoda iscjeljivanja i opuštanja će putem praktičnog rada prezentirati neke od najuspješnijih tehnika i metoda iscjeljivanja, kao što su: Reiki, Tesla metamorfoza, Psihokibernetika Essena, Energo-bioterapija, Pranic healing, Theta healing, Access Bars, refleksologija, kristaloterapija i terapija orgonitima.
Osim toga, moći će se zatražiti iscjeljujuću Poruku Duše, savjetovanji o primjeni Bachovih kapi ili kupkama s Tibetanskim zdjelama ili izvlačiti Anđeoske karte.
Educirani će praktičari cijeli dan biti na raspolaganju za konzultacije i prijedloge za druge najefikasnije načine pomoći i samopomoći (H'o oponopono, vrtnja čakri, razne metode opuštanja i otpuštanja, EFT, TAT, primjena mudri i niz drugih).

Za ulaznicu od 20 kn posjetitelji mogu isprobati sve što žele.

Održat će se i zanimljiva izlaganja, i to:

-17:00 h – "SHAMBALLA MD" (predavanje o multidimenzionalnom iscjeljivanju i njegovoj primjeni u svakodnevnom životu), predavač Ilona Eren, majstor- učitelj

-18:00 h - "TESLA METAMORFOZA" (najava seminara o metamorfozi svjetlosnog tijela i primjeni najjačih energija s kojima je radio Nikola Tesla), prezentant Mirjana Andres-Rogović


Odvojite vrijeme samo za sebe, osjećajte se bolje i naučite nešto novo ove subote na Danu iscjeljivanja u Crikvenici!


Organizator: Udruga za unapređenje kvalitete življenja "Kušac" Crikvenica
Pokrovitelj: TZG Crikvenice

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture