Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Međunarodna škola i natjecanje "Krk Handi Wake 2016"

30.05.2016. - 04.06.2016. / Punat

 

Popularno sportsko, zabavno, te adrenalinsko okupljalište Wakeboard centar Cable Krk od 30. svibnja do 4. lipnja 2016. bit će mjesto održavanja natjecanja „Krk Handi Wake 2016“ – međunarodno IWWF rangirano *** wakeboard i wakeskate natjecanje za kategorije Junior i Open, uključujući i najvažniju, Seated kategoriju za ridere s invaliditetom.

Krk Handi Wake – wakeboard škola i natjecanje za osobe sa invaliditetom tradicionalno se održava posljednjih 12 godina u Wakeboard Centru Krk.

Za glazbeni dio tokom cijelog dana biti će zadužen DJ Despero koji će ujedno biti zadužen i za after party na kojem će zagrijati atmosferu pred nastup rock grupe „Open Road“ iz Punta. Voditelj manifestacije je sada već tradicionalno Marko Petar Orešković, poznati hrvatski stand up komičar koji garantira zabavu među natjecateljima i publikom.

Organizatori manifestacije su Hrvatski savez za skijanje na vodi i Wakeboard klub Krk, a cilj projekta je povezivanje osoba sa invaliditeom, wakeboardera, wakeskatera i svih poklonika glazbe, mode i stila života koji prate ovu scenu u jedinstveni vikend sporta i zabave.


Video sa prethodnih natjecanja:
LUMINOX Croatian and Slovenian Wakeboard Nationals
http://www.youtube.com/watch?v=XXPbCBKrTKM
https://www.youtube.com/watch?v=xhkB8QBtD7M

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture