Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Impulse Festival

06.06.2016. - 14.06.2016. / Rijeka

   

Treći Impulse festival (6. – 14. 6. 2016.) zaposjeda i subotu 11. 6. 2016. za koju je pripremio pravi riječki izlazak – gradski đir po trigonu klubova Život, Nemo i Tunel.
U duhu svoje krilatice „glazba je posvuda“ publici želi ponuditi glazbu (što) više žanrova, na više gradskih lokacija simultano. Impulse Trigon je glazbeni svijet kreiran u par stotina metara koji festivalski posjetitelji mogu doživjeti šetnjom laganim korakom.

Programska satnica za subotu 11. 6. 2016.: Faking Jazz Together u Nemu od 22 h do 02 h, Otrovna maneštra u Tunelu od 23 h do 03 h, phillipe u Životu od 00 h do 05 h.

Ulaz za posjetitelje je slobodan cijelu večer u Nemu i Tunelu, a od ponoći se ulaz u klub Život naplaćuje s 20,00 kuna.

Impulse festival treću godinu za redom organiziraju Distune Promotion i Studentski kulturni centar (SKC) Sveučilišta u Rijeci uz potporu Grada Rijeke – Odjela za kulturu, Sveučilišta u Rijeci i HDS ZAMP-a.

Iza naziva Impulse stoji višednevno festivalsko događanje kojem je osnovni cilj promocija urbane klupske kulture, posebno njezinog glazbenog segmenta. Pod sloganom glazba je svugdje želi se na više gradskih lokacija publici ponuditi kvalitetan kulturni program i kroz više medija pristupiti fenomenu glazbe u njegovim mnogim manifestacijama.

Do sada su u sklopu tjedna održavanja festivala najavljeni koncert dansko-finskog benda Liima (ex Efterklang) u OKC-u Palach 6. lipnja i koncert Lee Ranaldo Trio (ex Sonic Youth) u Pogonu kulture 14. lipnja, kao i veliki Sajam ploča 11. lipnja u Kružnoj ulici i Glazbeni osvrt na Can 13. lipnja u Galeriji SKC.

Impulse Festival - program

 

_Linkovi_
Impulse festival Facebook: https://www.facebook.com/ImpulsefestivalRi/
Distune Promotion: http://distune.org/
SKC Sveučilišta u Rijeci: http://www.skc.uniri.hr/

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture