Kalendar događanja

Prikaži još događanja

"Ljubav nas veže i spaja" – proslava Međunarodnoga dana obitelji

18.05.2016. - 18.05.2016. / Crikvenica

Ove će se srijede, 18. svibnja 2016. u Crikvenici na poseban način obilježiti dan posvećen obitelji. Naime, crikvenička Udruga "Kušac" povodom Međunarodnoga dana obitelji organizira događanje "Ljubav nas veže i spaja". Program ispunjen pjesmom, plesom I recitacijama počinje u 12 sati, i to na lokaciji uz Mediteranski labirint ljubavi u Crikvenici.

U predivnom miomirisnom okruženju Mediteranskog labirinta ljubavi, u energetskom Gaju ljubavi u Crikvenici, uz kamenu Spiralu s perunikama, energetske simbole za meditaciju i submediteranski vrt, bit će postavljeni maštoviti kružni reljefi, koje su izradili učenici OŠ Zvonka Cara iz Crikvenice.
Ovi su reljefi pripremljeni sa željom da srca onih koji posjećuju ovaj Gaj budu u što većem broju pročišćena od svih osjećaja koji čovjeka drže u stanju ekonomskog, političkog, ekološkog i bilo kojeg drugog nezadovoljstva te da pomognu da živimo u skladnom suživotu sa svime što nas okružuje.
Posjetite Mediteranski labirint ljubavi i uživajte u programu povodom obilježavanja Međunarodnoga dana obitelji I prekrasnoj prirodi!

Dodatne informacije na: www.udruga-kusac.hr

Organizator je Udruga za unapređenje kvalitete življenja "Kušac" Crikvenica, a pokrovitelj Turistička zajednica Grada Crikvenice.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture