Kalendar događanja

Prikaži još događanja

50. Ribarski tjedan

27.08.2016. - 03.09.2016. / Crikvenica

Ribarski se tjedan održava još od 1966. godine i podsjeća na bogatu i vrijednu ribarsku prošlost Crikvenice. I ove su godine na rasporedu zabava i brojne uzbudljive aktivnosti na kopnu i moru.

Od 27. kolovoza do 3. rujna 2016. posjetitelje Crikvenice očekuje raznovrstan i bogat zabavan, gastronomski, kulturni i sportsko-rekreativni program, u kojemu će uživati sve generacije.
Cijeli će se tjedan izmjenjivati zabava i brojne aktivnosti na kopnu i moru. Ljubitelje morskih specijaliteta će razveseliti tematske gastro fešte, na kojima će svaku večer moći kušati drugu poslasticu (dagnje, tuna, brancin, plava riba, lignje, škampi).

50. Ribarski tjedan - program


Organizator 50. Ribarskoga tjedna je Turistička zajednica Grada Crikvenice.
Suorganizatori su "Jadran" d.d. Crikvenica, "Ekskluziva" d.o.o., JD "Val" Crikvenica, PŠRD "Arbun" Crikvenica, Katedra čakavskoga sabora "Kotor" Crikvenica, Udruga umirovljenika Grada Crikvenice "Sunce" i "Eko-Murvica" d.o.o. Crikvenica.
Pokrovitelji su Hrvatska turistička zajednica, Primorsko-goranska županija, TZ Kvarnera, Grad Crikvenica, Županijska lučka uprava Crikvenica i "Hyper dizajn".
Medijski pokrovitelji su Novi list, Radio Rijeka i Radio otok Krk.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture