Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Cable Krk Jam 2011 - wakeboard, graffiti & music show

09.09.2011. - 11.09.2011. / Punat

U Puntarskoj uvali na otoku Krku u Wakeboard centru Cable Krk, od 9. do 11. rujna 2011. održat će se drugi po redu sportsko zabavni spektakl "Cable Krk Jam 2011", super dinamična kombinacija wakeboarda, crtanja grafita, te gostovanja renomiranih DJa i hip hop izvođača iz regije.
Okosnica ovog kreativnog projekta je Međunarodno cable wakeboard i wakeskate natjecanje na kojem će nastupiti 60-tak natjecatelja iz europskih zemalja.
Cable Krk Jam boduje se za ukupni poredak na Hrvatskom Wakeboard Touru (Poreč-Pag-Crikvenica-Krk-Poreč) te za svjetsku IWWF rang listu.
Događanje će pratiti DJ Preddy (Personal Rec.) iz Austrije, DJ Jericho (Rijeka, Balance Crew) te DJ Da Costa (Fanatiks/Balance Crew) sa najboljom selekcijom hip-hopa, R'n'B-a, funka i reggea a događaj će uveličati članovi najpopluarnije riječke Hip Hop kolektive "Balance Crew" www.balance-lifestyle.com grupa Fanatiks,Doki Dok, Sunny Sun i Sova Animale (KBC). Grupa Fanatiks će po prvi puta uživo izvesti pjesmu "Cable Krk Jam".
Za ovogodišnje oslikavanje graffita pobrinut će se riječka ekipa "writera" koja će sprejevima ocrtati nekoliko površina na samom objektu te parkingu Wakeboard centra Cable Krk.
Trening i kvalifikacije održat će se prvi dan događanja 9. Rujna 2011. kada će i "writeri" početi sa oslikavanjem. U subotu 10. Rujna 2011. dan je rezerviran za glavno natjecanje uz "music show" tokom cijelog dana te dodjelu nagrada u večernjim satima.
U subotu, 10. rujna u sklopu programa je i popularni R'n'B Exclusive službeni after party Cable Krk Jam-a u klubu Jungle u Krku na kojem će za atmosferu brinuti DJ Jericho i Dj Da Costa sa najboljim od Hip Hop-a i R'n'B-a.
Organizatori manifestacije su Hrvatski savez za skijanje na vodi i Wakeboard klub Krk,te udruga Balance iz Rijeke, a cilj projekta je povezivanje wakeboardera, wakeskatera, grafitera i svih poklonika glazbe, mode i stila života koji prate ovu scenu u jedinstveni vikend sporta i zabave.
Sve zainteresirane pozivamo da nam se priključe i podrže ovu sportsku i kulturnu manifestaciju, a za više informacija posjetite wakeboarder.hr i lajkajte nas na facebook.com/cablekrk.

Info: www.wakeboarder.hr
E-mail: balance@wakeboarder.hr
Kontakt osoba: Dražen Mišović
Tel.: + 385 91 262 73 13


Plakat >> www.kvarner.hr/pdf/2011_cable_krk_jam.pdf

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture