Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Dark O Metal Fest

12.08.2016. - 14.08.2016. / Rijeka

Službeni najavni video Dark O Metal Fest III:
https://www.youtube.com/watch?v=jlUuCJMhy4wDark O Metal Fest III ove godine održava se od 12.08.2016. do 14.08.2016. s time da je ponedjeljak neradni dan. Poziv je upućen svim ljubiteljima žestokih nota da se zapute u Rijeku na tri dana zabave, kupanja na plažama, uživanja uz dodatni program i ono najbitnije glazbe i druženja generacija. Uz popuste na putovanje vlakom na festival od 40% organizatori festivala ponudili su potpuno besplatan prijevoz od festivala do obližnje plaže i natrag, razne umjetničke performanse, zasebnu sobu s zabavnim igrama, šetnje kroz prirodu, izuzetno jeftinu cijenu ulaznica gdje festivalska ulaznica iznosi SAMO 100kn, povoljnu cijenu jela i pića te ono najbitnije nastupe čak 19 bendova od kojih su i dva svjetski poznata metal benda Schirenc Plays Pungent Stench iz Austrije i God Dethroned iz Nizozemske, lokalne heroje One Piece Puzzle te Hrvatski najjači metal bend Infernal Tenebra iz Pule.

Zanimljivost koju su organizatori ponudili je nešto drugačiji dizajn ulaznica koje su praktično izrađene da stanu u pretinac svakog novčanika i tako spriječe gubitak iste. Ulaznice su ubrzo izlaze u pretprodaju u Dallas Music Shopu u Rijeci, Dirty Old Shopu u Zagrebu i preko Eventim sustava što znači da će se ulaznice moći kupiti diljem cijele Hrvatske, Balkana i Europe.

Posjetitelji su također u mogućnosti ove godine nabaviti i službene Dark O Metal Fest majice i kapa šilterice po cijeni od 70kn za majice i 35kn za kape. Te ih je moguće naručiti putem maila: darkometalfest@gmail.com s nazivom "ŽELIM MAJICU/ KAPU ". Uz ime i prezime potrebno je poslati adresu, veličinu majice i žensko/muški kroj koji žele, koliko komada te broj telefona. *U cijenu nije uračunata poštarina.

Organizatori nakon izuzetno velikog broja posjetitelja na prošlim godinama festivala očekuju povećanu posjećenost, veću od 2000 ljudi, sa svih strana Balkana i Europe te pozivaju sve zainteresirane da se zapute ovo ljeto u prijestolnicu alternative na treći po redu Dark O Metal Fest.

Za više informacija pratite službeni facebook event Dark O Metal Festa:
https://www.facebook.com/events/1746489655565648/?active_tab=posts

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture