Kalendar događanja

Prikaži još događanja

17. Festival cvijeća

30.03.2017. - 02.04.2017. / Crikvenica

Centar Crikvenice će ovih dana također poprimiti vedro ruho, jer će se od 30. ožujka pa do 2. travnja 2017. održavati proljetni, 17. po redu Festival cvijeća.

Posjetitelji mogu uživati u opuštenoj šetnji i biranju novih ljubimaca za svoj dom, a očekuje ih raznovrsna prodajna izložba cvijeća, sadnica i vrtnog programa. Posebno će mjesto na trgu pripasti prigodno uređenoj bonsai maslini te panelima na kojima će biti izloženi likovni radovi naših najmlađih kreativaca, djece iz vrtića i osnovnih škola.

U subotu, 1. travnja će sajam dobiti i glazbenu kulisu, jer od 09:30 sati na crikveničkome trgu počinje svirati Trio Crikvenica. Izlagači će, kao i svaki put, rado pomoći svojim savjetima prilikom odabira biljaka, a u 11 sati kreće i zanimljiva edukacija i prezentacija aranžiranja, organizirana u suradnji s Graditeljskom školom za industriju i obrt Rijeka.

Radno vrijeme sajma je od 9 do 19 sati.

Organizator 17. Festivala cvijeća je "Alpe-Adria-Expo" d.o.o., suorganizator TZG Crikvenice, a pokrovitelji Grad Crikvenica i "Eko-Murvica" d.o.o.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture