Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Otvara se novouređena Preradovićeva ulica u Crikvenici

06.05.2017. - 06.05.2017. / Crikvenica

Od subote, 06. svibnja, Preradovićeva ulica postat će središte mnogih zbivanja. Nekada samo slijepa ulica, sada je pretvorena u oazu mira, spokojnosti i može se slobodno reći u „dušu“ Crikvenice.

Crikveničani su uređenjem Preradovićeve ulice dobili prostor na kojem će već od subote veselo skakutati djeca, a roditelji će ih lako imati na oku. Stotinjak metara ulice, odnosno tisuću i pol kvadrata prostora s dušom, stajao je Grad Crikvenicu 3,5 milijuna kuna. Potencijal ove ulice već dugo je poznat, a kroz njeno uređenje konačno je i ostvaren.

Otvaranje same Preradovićeve ulice održat će se u subotu, 06. svibnja od 19:00 sati uz prigodni program koji će otvoriti umirovljenici udruge „Sunce“ svojim nastupom. Njih će na pozornici zamijeniti Swingery te uz lagane tonove zagrijati posjetitelje i na pozornicu pozvati gradonačelnika Grada Crikvenice da i službeno otvori novouređenu Preradovićevu ulicu. Čast da zapjeva i time bude prva osoba koja će nastupiti na ovom intimnom trgu, pripala je Damiru Kedži, mladom i talentiranom pjevaču.

S velikim zadovoljstvom vas pozivamo da i vi budete dio ove predivne priče, dio otvorenja predivnog intimnog prostora zaklonjenog od pogleda, a opet tu, u samom centru Crikvenice.

Plakat

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture