Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Crikvenica 4 pets

30.09.2017. - 01.10.2017. / Crikvenica

Vikend koji će ne samo ispratiti rujan i dočekati listopad, nego i okupiti najveći broj njuški na istome mjestu u gradu. Puna dva dana posvećena kućnim ljubimcima, jedinstvena manifestacija njima u čast. Priznajte da još niste čuli za takvo što (nismo ni mi).

U subotu i nedjelju, 30. rujna i 1. listopada 2017., u Crikvenici će se održavati premijerno izdanje manifestacije "Crikvenica 4 Pets", čiji su glavni protagonisti kućni ljubimci, no jednako će uživati i njihovi vlasnici. Veselo će biti na dvjema lokacijama održavanja - u centru Crikvenice i na Plaži za pse "Podvorska".

Sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce, veseli karneval kućnih ljubimaca, zabavan cooking show tijekom kojega će se pripremati slastice za najdraže čupavce, tetovaže za kućne ljubimce i facepainting za djecu te raznovrstan glazbeni program samo su neke od uzbudljivih aktivnosti. Očekuje nas i nesvakidašnja utrka u kojoj će se ujediniti vlasnici i kućni ljubimci, točnije brze šapice i kotači – BIKE & VAU maraton. Uzbudljivo će biti i na izložbi kućnih ljubimaca bez rodovnice, u sklopu čega će se prezentirati i razne vještine i biti dodijeljene nagrade po kategorijama, i to za najbolju frizuru, najnestašnijeg, najumiljatijeg i najvještijeg ljubimca.

Naravno, nije sve u ljepoti i zabavi – cilj je ove manifestacije, među ostalim, ojačati svijest o važnosti uloge kućnih ljubimaca, ravnopravnih članova mnogih obitelji te podsjetiti na odgovornost vlasnika, koja se uči od malih nogu. Upravo će se zato održati i edukativna dječja predstava o kućnim ljubimcima "Pazi, mazi, voli", a najmlađi će posjetitelji tijekom dva dana imati i brojne druge prilike da spoznaju bogatstvo koje pruža druženje s kućnim ljubimcima i nauče kako biti još pažljiviji prema njima.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u karnevalu ljubimaca i vlasnika, izložbi ljubimaca ili Bike & Vau maratonu mogu se prijaviti online, i to putem linka: rivieracrikvenica.com/crikvenica/crikvenica-4-pets ili u Info centrima TZG Crikvenice (najkasnije jedan sat prije početka događanja).

Crikvenica 4 pets - program


Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Suradnici: Udruga "Sretna šapa", Monty's Dog Beach and Bar Crikvenica, Društvo "Naša djeca" Grada Crikvenice
Glavni sponzor: HOP d.o.o.
Pokrovitelji: Grad Crikvenica, Županijska lučka uprava Crikvenica

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture