Prognoza za 24/09
Prognoza za 24/09
15 / 17

Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Crikvenica 4 pets

16.09.2017. - 17.09.2017. / Crikvenica

Posjetitelje očekuju raznovrsne zabavne aktivnosti, i to čak na dvjema lokacijama: u centru Crikvenice i na Plaži za pse "Podvorska" u Crikvenici, na kojoj su se i ovoga ljeta opuštali i odmarali vlasnici i njihovi psi iz brojnih zemalja.
Program obuhvaća zanimljive sadržaje, od sajma proizvoda i usluga za kućne ljubimce, karnevala kućnih ljubimaca i cooking showa u sklopu kojega će se pripremati slastice za kućne ljubimce pa do BIKE & VAU maratona, vesele utrke pasa i vlasnika na biciklima. "Crikvenica 4 Pets" nije samo zabavna, već i edukativna manifestacija, čiji je cilj potaknuti ljubav prema životinjama od malih nogu, ali i naučiti naše najmlađe da budu brižni, pažljivi i odgovorni. Zato će se u sklopu programa održati i nekoliko tematskih događanja namijenjenih djeci, kao što su likovna radionica i predstava o kućnim ljubimcima: "Pazi, mazi, voli".

U centru grada će u nedjelju poslijepodne biti izložba kućnih ljubimaca bez rodovnice i prezentacija njihovih vještina, potom će Malinois klub "Kvarner" prezentirati Agility sport za pse, a održat će se i demonstracija osnova dresure i trikova sa psima te korisna interaktivna radionica s vlasnicima pasa. U nedjelju će od jutarnjih sati biti opušteno i na Plaži za pse "Podvorska", gdje od 11 sati kreće veseli Frisbee Beach Party.
Oba će dana zabavni program u centru Crikvenice voditi Barbara Udovičić i Davor Jurkotić, a osim svirke uživo, za glazbu će se pobrinuti i DJ Boris.

Crikvenica 4 pets - program

Kako postati dio premijernoga "Crikvenica 4 Pets"? Zainteresirani za sudjelovanje u sadržajima ove dinamične manifestacije (karneval ljubimaca i vlasnika, izložba ljubimaca i Bike & Vau maraton) mogu se prijaviti online, i to na sljedećem linku: rivieracrikvenica.com/crikvenica/crikvenica-4-pets ili u Info centrima TZG Crikvenice, i to najkasnije jedan sat prije događanja.

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Glavni sponzor: HOP d.o.o.
Pokrovitelji: Grad Crikvenica, Županijska lučka uprava Crikvenica

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj