Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Advent u Crikvenici

02.12.2017. - 14.01.2018. / Crikvenica

Grad Crikvenica i ove godine priprema pravu adventsku čaroliju koja će Crikvenicu zaokupiti već od 2. prosinca i nuditi će pregršt sadržaja za sve uzraste od kazališnih predstava i potraga za blagom pa sve do klizališta, vožnje kočijom, raznih radionica, sajmova, zabavnog programa i mnoštva drugih iznenađenja, poput dolaska Svetoga Nikole, druženja i fotografiranja sa Djedom Božićnjakom te skazanja živih jaslica.

Prve adventske nedjelje, 3. prosinca u Crikvenici će se održati 7. Adria Advent Maraton. To je jedini profesionalni međunarodni trkački maraton i polumaraton u Europi koji se trči uz morsku obalu. Svake godine na njemu sudjeluje preko 1000 trkača iz raznih zemlja Europe, koji se uvijek iznova vraćaju s najljepšim utiscima.

Jedna od najatraktivnijih manifestacija u okviru Adventa u Crikvenici zasigurno je Palačinka´Da, u kojoj se palačinke mogu kušati na veliki broj slatkih i slanih načina.

Adventska događanja završavaju jedinstvenim Dočekom stare godine dana 30. prosinca, uz zvukove brojnih grupa, bendova i tamburaških sastava koji će vladati pozornicom na Trgu Stjepana Radića.

Advent u Crikvenici - program

 

Organizator:

Grad Crikvenica

Turistička zajednica grada Crikvenice
Trg Stjepana Radića 1c, Crikvenica
Tel: +38551241051
Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture