Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Maškare 2018. u Crikvenici

13.01.2018. - 14.02.2018. / Crikvenica

Još svega nekoliko dana i kreće najveselije razdoblje u godini! Ljubitelji maškara svake godine s nestrpljenjem odbrojavaju dane do početka siječnja, kada kreću tradicionalna maškarana događanja.
Ukratko, slijedi pet tjedana najboljih maškaranih zabava, šarenih raspjevanih i rasplesanih povorki malih i velikih posjetitelja i originalnih maski. Naravno, tu je i nezaobilazno tradicionalno pozdravljanje maškaranih grupa i udruga te još puno maškaranih iznenađenja.

Maškare 2018. u Crikvenici - plakat

Maškare 2018. u Crikvenici - program

I ove godine najbolji recept za obranu od zime glasi: maska i osmijeh na licu, najdraža ekipa i pravac Crikvenica! Uzbudljivo i veselo će biti i na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica, stoga ih svakako posjetite! I to ne jednom, jer moglo bi se desiti da propustite koju važnu maškaranu novost ili genijalnu fotku.

Organizator Maškara 2018. u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator "Ekskluziva" d.o.o. Rijeka.

Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su "Jadran" d.d. Crikvenica, "Eko-Murvica" d.o.o., Županijska lučka uprava Crikvenica, "Adrialin", "Lidl" Hrvatska, Ožujsko pivo, "Pavlomir" d.o.o., Hotel "Marina" Selce, Hostel "Karlovac", DC "Mihurić" Selce, "Marinero Tours", "Fizio Vita" d.o.o. i "Hyper dizajn" d.o.o.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture