Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Maškare va Kostreni 2018

13.01.2018. - 14.02.2018. / Kostrena

Događanja pod imenom Maškare va Kostrene 2018. leta podrazumijeva niz manifestacija vezanih uz maškaranje kao jedne od rijetkih živućih tradicija na području Općine Kostrena.

 

MAŠKARANI TANCI
Špažićari i za ovaj pust organiziraju Maškarani tanci koji će se održati 13., 20. i 27. siječnja 2018.godine. Za zabavno-glazbeni program zadužena je grupa Venus iz Kraljevice. Maškare i ostale posjetitelje očekuje raznovrsna ugostiteljska ponuda po pristupačnim cijenama, tombola, a nagrađivat će se najbolja pojedinačna i najbolja grupna maska. Organizirane maškarane grupe mogu se unaprijed najaviti i rezervirati svoj stol(ove) na broj telefona 098 906 4713. Špažićari će u znak dobrodošlice kao pravi domaćini organizirane maškarane grupe (od minimalno 10 ljudi) počastiti kao i proteklih godina kupusom i kobasicama, te domaćim fritulama i kroštulima.
Špažićari ovim putem pozivaju sve ljude dobre volje željne zabave i maškaranog kravala da svojim dolaskom uveličaju ova maškarana događanja, da se uz pokoje piće i ples svi zajedno zabave do ranih jutarnjih sati. Jer, maškare su odvajkada mjerilo za dobru feštu.

21.01.2018. MAŠKARANA DJEČJA REDUTA
Nedjeljna dječja reduta s početkom u 15 sati oduševit će male maškarice koje će zabavljati grupa Venus i animator. Špažićari će sve počastiti krafnama, grickalicama i sokovima.
Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture