Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Goût de France/Good France na Kvarneru

21.03.2018. - 21.03.2018. / Rab

21. ožujka 2018. godine više od 3000 chefova na 5 kontinenata, u 150 država slavi francusku gastronomiju, a među njima i rapski lounge bar Conte Nero.

Do zadnjeg trenutka bilo je neizvjesno hoće li Conte Nero biti izabran među 3000 restorana diljem svijeta. Iz cijele Hrvatske izabrano je 11 mjesta za održavanje ove manifestacije, a čast je pripala Conte Neru da ovaj događaj obilježi organizacijom večere na kojoj će slaviti izvrsnost francuske kuhinje, njezinu sposobnost inovacije i vrijednosti koje promiče: zadovoljstvo, užitak dijeljenja, i poštivanje zdrave namirnice.

Za ovu posebnu večer je vlasnik, Josip Brna, ujedno i glavni kuhar, a kreirao je selekciju otmjenih 5 sljedova francuski inspirirane kuhinje, uz prateći slijed pet francuskih vina.

 

Conte Nero je lounge bar u Kneževom dvoru starogradske jezgre otoka Raba. Vrhunska vina, kokteli i veliki izbor žestokih pića samo su dio bogate ponude, koja u sklopu s intimnim ambijentom za rezultat daje savršeni doživljaj. Slastice su dodatna ponuda koja Conte Nero uvelike razlikuje od konkurencije.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture