Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Beer Fest Malinska 2018

02.06.2018. - 02.06.2018. / Malinska

Prvo izdanje Beer Fest Malinska događaja u Malinskoj na novom trgu uz mnoštvo dobre glazbe, domaće craft pive te ukusne hrane održava se u subotu 02.06.2018. godine od 20 sati.

Iako je prvi i mali bit će pravi raj za sve pivoljupce jer će se moći kušati najbolje od domaćeg crafta te uživati u pivskim delicijama.

~Porečka craft pivovara BURA predstavit će vam svoja dva točena piva:
OPTIMIST GOLDING ALE & REDSAND AMBER ALE
~Splitska pivovara BARBA donosi također dva točena piva: BARBA IPA & BARBA Pale Ale
~King's Brew donosi svoja četiri domaća piva: PERUN lager, SVAROG IPA, VELS Stout, te premijerno prvo krčko pivo Apolinar (belgijski stil piva)!

Na samom početku oko 20 sati može se poslušati predavanje o tome kako nastaju craft pive, koje su razlike između naprimjer lagera, IPE, ALE pive te još mnoge druge informacije od poznatog pivskog sommeliera i trenutno je jedinog Doemens Biersommelier na Balkanu i u jugoistočnoj Europi gospodina Zvonimira Pelka. Vedran Jakominić iz King's pivovare predstavit će i ispričati kako je nastala pivovara te premijerno ponuditi prvo krčko pivo- Apolinar na degustaciju prisutnim posjetiteljima!

U organizaciji Kings Caffe Food Puba uživajte i u ukusnim pivskim kobasicama od nagrađene domaće istarske kobasice koje su ove godine osvojile prvo mjesto na natjecanju u Kostreni, te sočnim burgerima po promo cijeni!

Da zabava bude potpuna pobrinut će se dva benda:
Grapevine Babies
&
Whiteheads

Pridružite se i zabavite se ;) Pivili!
King's Caffe Malinska

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture