Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Cvjetno-slatki dani u Crikvenici

13.09.2018. - 16.09.2018. / Crikvenica

Većina programa će se održavati na Trgu Stjepana Radića, na kojemu će svaki dan od četvrtka do nedjelje, i to od 8 do 19 sati, biti Sajam cvijeća. Na vama je samo da prošećete kroz šarenilo i uživate. U petak, 14. rujna, u Gradskoj vijećnici će se održati predavanje na temu „Uređenje okućnica privatnih iznajmljivača“ od 18 do 19:30 sati. 

Najzanimljivije će biti u subotu, 15. rujna, kada već od 9 do 13 sati na glavnom trgu kreće prodajna izložba kolača, sladoleda i ostalih slastica. U 9 sati započinje i radionica izrade autohtonih slastica, a glazbeni sastav „Baruffa“ će vas zabavljati od 9:30 sati.

Kako naši najmlađi ne bi bili zakinuti, od 10 sati će moći uživati u dječjoj predstavi, nakon koje će biti nagrađeni balonima. Potom slijedi zabavni program uz ranije spomenuti glazbeni sastav.

Sva četiri dana trajanja manifestacije pojedini hoteli i ugostiteljski objekti u Crikvenici, Dramlju, Jadranovu i Selcu imat će bogatu ponudu kolača, sladoleda i ostalih slastica, čiji će glavni sastojak biti čokolada ili osvježavajuće voće. Ostale sastojke otkrijte sami.

 

Organizator:

Turistička zajednica grada Crikvenice

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture