Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Edukativno-rekreativna biciklijada "Belica bike"

30.09.2018. - 30.09.2018. / Kastav

Turistička zajednica grada Kastva, u suradnji s Sportsko rekreacijskim klubom „RIKA“ te uz potporu Grada Kastva, u nedjelju 30. rujna organizira edukativno – rekreativnu Kastavsku biciklijadu „Belica bike“. Kastavska biciklijada uz svoj neizostavni rekreativni, sadrži i edukativni dio o Kastavštini te povijesti šume Loza i Lužina, koju će na najbolji način predstaviti licencirani biciklistički vodiči.

Rujanska biciklijada nosi naziv autohtone vinske sorte Kastavštine, belice, najavljujući tako nadolazeći vikend obilježavanja najvećeg kastavskog blagdana - BELE NEDEJE.

Predviđeno okupljanje je na šetalištu Fortica s početkom od 09 sati, a početak biciklijade u 10 sati. Potrebno je napomenuti kako su dobrodošli sudionici svih uzrasta i razina fizičke spremnosti. Za najmlađe je sudionike osmišljen poseban program, a ostali će biciklisti odvoziti rutu dužine nešto kraće od 18 kilometara. Sudionike će stazama provesti biciklistički vodiči. Planirani povratak u Kastav je između 13 i 13:30 sati, kada je predviđen ručak sudionika. Kotizaciju u iznosu od 50 kuna za odrasle i 30 kuna za sudionike mlađe od 12 godina, koja uključuje ručak, okrijepu i degustaciju belice, moguće je, po izvršenju prijave imenom i prezimenom, te godištem na mail tajnik.srk.rika@gmail.com uplatiti na SRK RIKA, Ćikovići 20, Kastav, račun HR2024840081107456555, te na dan događanja prije samog početka biciklijade.

Svi sudionici sudjeluju na biciklijadi na vlastitu odgovornost uz obaveznu upotrebu biciklističkih kaciga. Također, preporuka sudionicima svakako je da, ukoliko su u mogućnosti, sa sobom ponesu i dodatnu zračnicu.

Za prijave čija je uplata izvršena do 3 dana prije događanja, Organizator se obvezuje pribaviti poklon za sudjelovanje!

Sve ostale informacije vezane za sudjelovanje na biciklijadi moguće je dobiti u Turističkom uredu Turističke zajednice grada Kastva, osobnim dolaskom, putem kontakt telefona: 051 / 691 - 425 ili putem e-maila: info@kastav-touristinfo.hr.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture