Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Festival jagoda

25.05.2019. - 26.05.2019. / Selce

Festival jagoda - program

Ovogodišnji Festival jagoda će se održati u centru Selca 25. i 26. svibnja, a oba dana program započinje u 10 sati prodajnom izložbom jagoda, slastica, proizvoda od jagoda i suvenira.

Očekuju vas razne delicije od mnogima omiljenoga voća: knedle s jagodama, salata s jagodama, gorgonzolom i orasima, pljukanci s kozicama i jagodama, mousse od jagoda, sorbet, kokteli, frapei … 

Sve će biti popraćeno glazbeno-zabavnim programom za djecu i odrasle.

Navedena dva dana će sve biti u znaku tog slatkog voća, tako da se nemojte iznenaditi što će se Selcem širiti opojni miris jagoda gdje god se zateknete – u šetnji rivom, na terasi kafića, u restoranima...

Iako je program događanja smješten u Selcu, ponude mnogobrojnih ugostiteljskih objekata na području Rivijere Crikvenice će biti u znaku ovog festivala u razdoblju od 25. do 31. svibnja.


Organizator 9. Festivala jagoda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator Udruga proizvođača jagoda "Jagodni prsten".

Pokrovitelji su Grad Crikvenica, „Eko-Murvica“ d.o.o., Županijska lučka uprava Crikvenica. Sudionici u programu su Dječji vrtić "Radost" - Područni vrtić Selce, OŠ Zvonka Cara - Područna škola Selce, KUD "Neven" Selce, KUD "Vatroslav Lisinski" Crikvenica.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture