Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Uskršnji vikend u Malinskoj

20.04.2019. - 22.04.2019. / Malinska

  
PROGRAM:
 
Ponedjeljak, 22.04.2019.
Koncert povodom Uskrsa
tradicionalni koncert održava se u Župnoj crkvi sv. Apolinara povodom Uskrsa na kojem će nastupiti Vokalisti Salone. Koncert počinje u 20 sati.
 
Svake subote, od 20.04. do 25.05.
"Upoznajmo Dubašnicu" - nordijsko hodanje i pješačenje
Pridružite nam se na organiziranim edukativnim šetnjama po pješačkim i šumskim putevima Dubašnice. Svi ljubitelji prirode i rekreacije mogu svake subote, od 20.04 do 25.05., besplatno uživati u tematskim šetnjama, te saznati nešto više o kulturnim znamenitostima Dubašnice. Polazak svake šetnje je u 10:oo sati s rive u Malinskoj.

KRK FOOD FEST - Okusi proljeća
Krk Food Fest: Okusi proljeća, manifestacija je koja se od 19. travnja do 31. svibnja 2019. održava u 20-ak restorana otoka Krka. Prilika je to za uživanje svim čulima u prekrasnim krčkim vizurama i okusima.
Hladna žlahtina i topla janjetina, škampi i ribe s pogledom na more, sirevi od mlijeka krčkih ovaca koji imaju okus kadulje, smilja i drugih zdravih i mirisnih trava, krčki pršut, maslinova ulja, ekološko krčko povrće i samoniklo jestivo bilje, magneti su koji tijekom proljeća privlače na otok Krk svojim okusima.
Restorani ponudu prilagođavaju namirnicama koje su tada na otoku Krku najukusnije te pripremaju brojne delicije sa šparogama, mladom janjetinom, bobom, motarom i drugim proljetnim biljkama te plodovima mora.

Bistro Toni
Konoba Bracera
Konoba Intrada
Restoran Mulino
Restoran Noštromo i
Restoran Primorska Koliba
Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture