Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Food Revolution Day 2019 - Kongres zdravlja

25.05.2019. - 25.05.2019. / Malinska

Food Revolution je svjetski pokret kojem je cilj edukacija o zdravoj prehrani i zdravom načinu života, poglavito se osvrćući na zdravlje djece. Bitno je najmanjima omogućiti kvalitetnu hranu i edukaciju o osnovama zdrave prehrane, kako bi odrastali u zdrave ljude pune energije i potencijala za učenje.

25. svibnja, od 9 do 16 sati, u Velikoj vijećnici Općine Malinska–Dubašnica, održat će se predavanja renomiranih nutricionista, sportaša i psihologa, ove godine s međunarodnom titulom. Ulaz je slobodan!
Detalje možete saznati na Facebook stranici eventa Food Revolution Day 2019 – KONGRES ZDRAVLJA.

Na Glavnom trgu u Malinskoj, održat će se Healthy Street Food Festival, Sajam zdrave hrane, prezentacija vježbi sportskih klubova i fitness trenera te mjerenje tlaka, šećera u krvi, postotka masti i mišića u tijelu od strane Doma zdravlja PGŽ-a i studenata medicine. U večernjim satima, događanje će biti okrunjeno koncertom Dellboys benda.

Dođite probati Krčku tjesteninu, Mediteraneo burger od tune ili sabljarke, Veganski burger, Falafel salatu, Salatu s mesnim okruglicama, Tortilje s piletinom i motrom, Sirove torte i kolače, Krčki veganski sladoled bez šećera i glutena, osvježavajuće voćne sokove i mnoge druge poslastice!
Ove delicije pripremat će vam: King's Caffe, Bistro Bukarica, Mariolina, Kavana Beleca, Enzita.hr i Gelati d'Oro. Bit će slanih i slatkih, mesnih i morskih, pitkih i (slado)ledenih iznenađenja; ponešto za za gurmane i zdravoljupce, za velike i za one najmanje!

Food Revolution Day 2019 – Kongres zdravlja omogućili su:
Udruga Termen, TZ Općine i Općina Malinska–Dubašnica, Dom zdravlja PGŽ–a, Međunarodna udruga studenata medicine, TZ Kvarnera, Gelati d'Oro, Enzita.hr, Tvornica zdrave hrane, Veli's, Uberi ovo, Frajona, Taxi Barbiš, Arriva te medijski pokrovitelji Radio Otok Krk i Portal Otok Krk

Udruga Termen uključena je u programski pravac 27 susjedstava, RI2020 – Europska prijestolnica kulture te je Food Revolution Otok Krk time postao dio službenog programa EPK.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture