Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Ri Gastro dani - Dani trešanja

10.06.2019. - 16.06.2019. / Rijeka

U riječkim ugostiteljskim objektima – partnerima projekta nude se jela s i od trešanja: Bistro Conca d'Oro, bistro Mornar, bistro-pizzeria Maslina na Zelenom trgu, bistro Placa 51, Primorska konoba, konoba Ribica, konoba Blato, Brasserie As, a la carte restoran Kamov (Hotel Bonavia Plava Laguna) i restoran hotela Continental, konoba Ćakula, kavana&bar Grad, Cukarikafe bar, Rica Gluten Free i slastičarnica Cacao.

Mediteranska dijeta kao način života preporučeni je zlatni standard za zdravlje i dugovječnost, a UNESCO ju je uvrstio na listu svjetske nematerijalne kulturne baštine po nutritivnoj vrijednosti i kao životni stil po mjeri čovjeka, o čemu ćete više moći saznati na stručnim predavanjima za zdravlje, koja će se održati u utorak, 11. lipnja u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, od 18 do 20 sati, ulaz slobodan.

Popratni program se nastavlja u petak, 14. lipnja, Gastrofeštom u povodu Dana grada Rijeke i blagdana sv. Vida, na Trgu 128. brigade HV i Trgu Republike Hrvatske, s početkom u 10:30 sati.

 

Organizator:

Turistička zajednica grada Rijeke

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture