Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Velvet Festival 2019

05.07.2019. - 06.07.2019. / Punat

Velvet Festival je proslava suvremenog zvuka i kulture koja se održava u živopisnom mediteranskom mjestu Punat na otoku Krku. Festival je u posljednja tri izdanja dokazao da je jedan od najljepših i najkvalitetnijih malih festivala u Hrvatskoj - programski šaren, smješten u intimnoj atmosferi prirode, na svega nekoliko koraka od mora, s elokventnim glazbenim programom, koncept Velveta je jednostavan, ali i jedinstven. Prvi je alternativni festival hrvatske produkcije koji jednako zastupa instrumentalnu i elektronsku scenu različitih žanrova, što se lijepo može vidjeti ako bacimo oko na nabrojene izvođače: The Mauskovic Dance Band, Svemirko, BEA1991, YGT (live), BIKINI, DJ Brka, Pepi Jogarde, Softskinson, Asimin Asanof (live), Porto Morto, Levanael, Pseća plaža, Captain Starlight i drugi.

Na dvije pozornice, uz privatnu plažu, Velvet Festival 2019 je smješten na samom moru, a za neposredan doticaj s morskom pjenom organiziran je i svakodnevni boat party.

Ulaznice: Festivalske ulaznice dostupne su online putem sustava Entrio i na svim Entrio prodajnim mjestima te na fizičkim pozicijama: Dallas Music Shop (Rijeka), Dirty Old Shop (Zagreb). Cijena festivalske ulaznice do 5. srpnja iznosi 119 kuna, dok cijena raste na 150 kuna na ulazu.

Pratite Velvet na društvenim mrežama:
Facebook: https://www.facebook.com/velvetfestival
Festivalski event: https://www.facebook.com/events/423818968391510
Instagram: https://www.instagram.com/velvetfestival

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture