Kalendar događanja

Prikaži još događanja

RUSCUS 2019

08.06.2019. - 08.06.2019. / Veprinac

"Casablanca" pod vedrim nebom, koncert Amy Winehouse Tribute Banda, umjetnici, glazbenici, predstava i radionica za djecu, autohtoni proizvodi... subota, 08.06.2019. Veprinac, "Dva prsta do neba"...

RUSCUS 2019 - program

RUSCUS 2019, nova manifestacija u organizaciji Grada Opatije u suradnji s Turističkom zajednicom grada Opatije, pretvorit će Veprinac ovu subotu u kulturno i kreativno i posebno oplemenjeno središte Opatijske rivijere. Srednjovjekovni gradić bit će ispunjen događanjima, a na tri lokacije u povijesnoj jezgri posjetitelji će imati priliku zaplesati uz koncerte izvrsnih bendova, pogledati projekciju filma pod zvijezdama, kušati tradicionalne lokalne proizvode i biti dijelom jedinstvene zabave koja će potrajati od 17 sati pa sve do iza ponoći. Ruscus (latinsko ime za veprinu) na jedinstveni prostor predivnog Veprinca donosi sukus umjetnosti, tradicije i ljepote druženja tu, "dva prsta do neba". 

Manifestacija Ruscus 2019 Veprinac financirana je u okviru projekta Riviera4Seasons2 iz Programa Interreg V-A Slovenija – Hrvatska kojeg Grad Opatija i Turistička zajednica Opatija realiziraju s partnerima Općinom Piran, Turističkom zajednicom Portorož, Fakultetom turističkih studija – Turistica (Portorož) i Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu (Opatija).

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture