Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Ribarski tjedan

24.08.2019. - 31.08.2019. / Crikvenica

Ribarski je tjedan jedna od najstarijih manifestacija u Crikvenici, a ove će se godine održavati od 24. do 31. kolovoza, i to 53. put zaredom. Bit će to tjedan dana posvećenih vrijednoj ribarskoj tradiciji, a vrijeme će začas proletjeti uz brojna zabavna, kulturna, sportsko-rekreativna i gastronomska događanja za djecu i odrasle.

Ribarski tjedan - program

Ribarski tjedan je 2017. postao dio projekta "Mala barka 2 - Očuvanje pomorske baštine Sjevernog Jadrana", sufinanciranoga sredstvima Europskoga fonda za regionalni razvoj iz Programa suradnje INTERREG V-A Slovenija - Hrvatska 2014 - 2020.

Od 2019. godine Ribarski tjedan je i sastavnica projekta "Zaštita, promocija i turistička valorizacija jadranske pomorske baštine" ili skraćeno "ARCA ADRIATICA", koji je dio programa INTERREG Italija- Hrvatska. Budući da se nastavlja raditi na zajedničkoj zaštiti, promociji i turističkoj valorizaciji bogate jadranske pomorske baštine, ovaj je projekt svojevrstan nastavak realiziranih EU projekata "Mala barka" i "Mala barka 2".

 

Organizator:

Turistička zajednica grada Crikvenice

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture