Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Glazbeni festival "Na palade"

24.06.2019. - 24.06.2019. / Crikvenica

Ovaj je glazbeni festival premijerno održan u lipnju prošle godine u sklopu programa obilježavanja vrijedne obljetnice - 130 godina turizma u Crikvenici.

Glazbeni festival "Na palade" - program

Centar grada će i u vrijeme održavanja ovogodišnjega festivala postati velika plesna terasa, a večer će biti začinjena nostalgijom, dobrom zabavom, pjesmom i plesom. Vratit ćemo se u sedamdesete godine, kroz koje će nas pjesmom voditi Damir Kedžo, Saša Lozar, Joso Butorac, Mario Battifiaca, Duško Jeličić Dule, Martina Majerle, Melanija Purić, Katja Budimčić, Neven Barac i Xfinity band. Uživat ćemo u brojnim poznatim i svevremenskim glazbenim hitovima iz sedamdesetih godina, kao što su „Sunny“ (Boney M, 1976.), „Waterloo“ (ABBA, 1974.), „You're the first, the last, my everything“ (Barry White, 1974.) ili domaći „Ostala si uvijek ista“ (Mišo Kovač, 1975.), „Nebuloza“ (Toni Kljaković, 1975.) itd. Osim pjesama, zabavljat ćemo se uz štorije, odnosno nekoliko kratkih izvadaka iz poezije ili proze na temu 70-ih u Crikvenici, čiji su autori Mladen Barac, Slavica Car Frišova i Đurđica Ivančić Dusper, a interpretirat će ih Neven Barac.

Umjetnički ravnatelj i realizator festivala je glazbeni producent, aranžer, klavijaturist, glazbenik i autor mnogih glazbenih uspješnica Robert Grubišić, a za ugodnu i opuštenu atmosferu bit će zadužen voditeljski dvojac Belma Džomba i Mario Lipovšek Battifiaca.

Organizator festivala "Na palade" je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelji su Grad Crikvenica i "Eko-Murvica" d.o.o.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture